4ος Αγώνας Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές»

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share

Η διοργάνωση του 4ου Αγώνα Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές» ανακοινώνει την ημερομηνία διεξαγωγής για το 2022. Δείτε τη σχετική αννακοίνωση:

4ος Αγώνας Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές» – Προκήρυξη

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πανέμορφου πάρκου «ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ», προκηρύσσει τη διεξαγωγή του 4ου Αγώνα Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές» 5 χιλιομέτρων στις 25 Ιουνίου 2022 στις 19:30, καθώς και περιπατητική διαδρομή 1.700 μέτρων.

Εκκίνηση και τερματισμός εντός του χώρου του Πεδίου Άρεως. Ο Αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα της Γ.Γ.Α., της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), της Ελληνικής Αστυνομίας, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους FISpT και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ 5 χλμ.:                                                    
25 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:30 μ.μ.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 1.700 μέτρων  
25 Ιουνίου 2022 και ώρα 20:15 μ.μ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 5 Χιλιόμετρα

ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ (Εκκίνηση από το άγαλμα της Κωνσταντίνου, πρώτη στροφή δεξιά, πέρασμα από το άγαλμα της Αθηνάς, τον Αγ. Χαράλαμπο, τους Αγ. Ταξιάρχες με το άγαλμα του Υψηλάντη, δεξιά στον πανέμορφο δρόμο με τις προτομές των Ηρώων του 1821, αριστερά στο μικρό στρωμένο χωμάτινο κομμάτι και έξοδος στο σημείο εκκίνησης). Η διαδρομή αποτελείται από 3 στροφές.

Στην ίδια διαδρομή καλούνται οι κάτοικοι της περιοχής (και όποιοι άλλοι επιθυμούν) να περπατήσουν ένα γύρο, δηλαδή 1,7 χιλιόμετρα, να γεμίσουν και να χαρούν το ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Παρακαλούμε να καταχωρείτε τις αιτήσεις συμμετοχής σας πατώντας εδώ.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνει το Σάββατο 25/6 μέσα στο ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ, στην περιοχή όπου είναι το άγαλμα του Κωνσταντίνου και από ώρα 16:00 π.μ. έως 18:30.

Δείτε εδώ την πλήρη προκήρυξη της διοργάνωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» - bwin
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Run Greece 2024 - Τρίκαλα
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Axios Running Festival 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο