SNFCC Park Run

Ένας αγώνας δρόμου για όλες τις ηλικίες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Share
snf_run2

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση και Πρόοδος» διοργανώνουν την Κυριακή 27 Μαρτίου το SNFCC Park Run- έναν αγώνα δρόμου για όλες τις ηλικίες.

Το SNFCC PARK RUN διοργανώνεται από το 2017 και φέτος προσκαλεί όλους τους δρομείς σε ένα φιλόξενο αγώνα δρόμου για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, να συμμετέχουν σε αυτή την αθλητική εκδήλωση.

Παράλληλα, ο αγώνας δρόμου θα αναδείξει τις ξεχωριστές διαδρομές για τρέξιμο σε ένα φιλόξενο περιβάλλον. Όπως αναφέρει ο Δαβιώτης Θεόδωρος, υπεύθυνος αθλητικών προγραμμάτων «Αναγέννηση και Πρόοδος», όλοι οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και την δρομική ομάδα SNFCC RUNNING TEAM, η οποία προπονείται σε εβδομαδιαία βάση στο Στίβο του ΚΠΙΣΝ και είναι ανοιχτή για όλους.

Η διοργάνωση SNFCC PARK RUN αλλά και όλες οι αθλητικές δραστηριότητες που υλοποιούνται στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος πραγματοποιούνται δωρεάν, με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Αγώνες για ενήλικες

Για τους ενήλικες, θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου 5 χλμ. περιμετρικά του πάρκου και δυναμικό βάδην απόστασης 2 χλμ. Ο αγώνας δρόμου 5 χλμ. είναι προσβάσιμος για άτομα με κινητική αναπηρία.

Αγώνες για παιδιά

Παράλληλα, θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου 800 μέτρων για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, καθώς και αγώνας δρόμου 1.000 μέτρων για παιδιά από 13 έως 15 ετών. Ο αγώνας 800 μέτρων είναι προσβάσιμος για παιδιά με αναπηρία (κινητική ή νοητική).

Μέγιστος αριθμός συμμετοχής στον αγώνα των 5 χλμ. είναι 400 ενώ στο δυναμικό βάδην 2χλμ. είναι 100.

Η παραλαβή των αριθμών θα γίνεται την ημέρα του αγώνα στο χώρο της γραμματείας των αγώνων, στην περιοχή των υπαίθριων οργάνων με ώρες 07:45-08:45 ενώ η εκκίνηση των αγώνων θα γίνει στις 09.00.

Κυριακή 27/03 | 09.00 -12.00

ΣΤΙΒΟΣ

Για τους Παιδικούς Αγώνες:

Μέγιστος αριθμός συμμετοχής στην ηλικιακή κατηγορία 6-9 ετών (800 μέτρα) είναι 50 συμμετοχές, στην ηλικιακή κατηγορία 10-12 ετών (800 μέτρα) είναι 50 συμμετοχές και στην ηλικιακή κατηγορία 13-15 ετών (1.000 μέτρα) είναι 50 συμμετοχές.

Η παραλαβή των αριθμών θα γίνεται την ημέρα του αγώνα στο χώρο της γραμματείας των αγώνων, στην περιοχή υπαίθριων οργάνων, με ώρες 09:15-09:50 ενώ η εκκίνηση των αγώνων θα γίνει στις 10.00.

Πληροφορίες για τον αγώνα και το αναλυτικό πρόγραμμα των αθλητικών προγραμμάτων μπορείτε να το δείτε στο SNFCC.ORG

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Syros Run 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
20ος Olympus Marathon
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του αγώνα
3ος Αγώνας Δρόμου Βαρέα - Aqua Mare
Αναλυτικές πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο