1ος Ηνίοχος Δρόμος

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
1ος Ηνίοχος Δρόμος

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο 1ος Ηνίοχος Δρόμος στη διαδρομή Άμφισσα – Ιτέα. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

Ανακοίνωση διεξαγωγής 1ου Ηνίοχου Δρόμου

«Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνουμε τους φίλους του αθλητισμού ότι ο Σύλλογός μας, έπειτα από μακρά προετοιμασία, διοργανώνει στις 10 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Κυριακή, τον 1ο «Ηνίοχο Δρόμο».

Κεντρικό γεγονός της ημέρας αυτής αποτελεί ο Ημι-Μαραθώνιος «Άμφισσα – Κίρρα – Ιτέα», μια διαδρομή μήκους 21.097 μέτρων, για την οποία έχουμε λάβει επίσημη πιστοποίηση της AIMS (που αναγνωρίζεται από την IAAF). Η εκκίνηση θα δοθεί στην κεντρική πλατεία (Ησαΐα) της Άμφισσας και ο τερματισμός θα είναι στον μώλο της Ιτέας.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και Αγώνας (δρόμου υγείας και δυναμικού βαδίσματος) μήκους 5 χλμ. εντός της πόλης της Άμφισσας. Και για τους δύο αγώνες, αλλά και γενικότερα για το πρόγραμμα της ημέρας, αναλυτικά στοιχεία και χρήσιμες πληροφορίες είναι δημοσιευμένα στο site του αγώνα https://race.iniohosac.gr.

Για τους αγώνες θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από την νομοθεσία και από τις εγκυκλίους της Γ.Γ.Α. υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και συνεργάτες μας για την μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει μέχρι σήμερα, προσηλωμένοι σ’ αυτόν τον δύσκολο στόχο, καθώς και να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Π.Ε. Φωκίδας), που στηρίζει οικονομικά την προσπάθειά μας, αλλά και τον Δήμο Δελφών (Δημοτικές Ενότητες Άμφισσας και Ιτέας, Κοινότητες Άμφισσας, Ιτέας και Κίρρας), το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας, την Ελληνική Αστυνομία (Α.Δ. Φωκίδας) και το Λιμεναρχείο Ιτέας, που μας περιείχαν την συγκατάθεσή και την στήριξή τους για την διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και πάρα πολλούς ακόμη φορείς, χορηγούς και εθελοντές, που ήδη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για βοήθεια.

Για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα, θα χρειαστούμε πράγματι τη βοήθεια πολλών ανθρώπων και για τον λόγο αυτό απευθύνουμε δημόσιο κάλεσμα σε κάθε φορέα και σύλλογο του τόπου μας, να συνδράμουν την προσπάθειά μας, ιδίως στις διάφορες υποχρεώσεις που προκύπτουν κατά την ημέρα του αγώνα, ώστε αυτός να διεξαχθεί με ασφάλεια και ομαλότητα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 1ου Ηνίοχου Δρόμου:

  1. Θανάσης Παναγιωτόπουλος (Πρόεδρος Δ.Σ.) 6945630101
  2. Αντώνης Ιωάννου (Αντιπρόεδρος Δ.Σ.): 6940146532
  3. Θοδωρής Σταματόπουλος (Γεν. Γραμματέας Δ.Σ.): 6946127900».
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Syros Run 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
4ο Chios HardStone Trail
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
3rd Thrakomakedones Run
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο