Serifos Sunset Race 2021

Δείτε τις πληροφορίες των αγώνων

Share

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στη Σέριφο το Serifos Sunset Race 2021 με τους δρομικούς αγώνες όπως αναφέρονται παρακάτω. Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι κολυμβητικοί αγώνες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους παρακάτω αγώνες

Αγώνας δρόμου 20χλμ.

Η εκκίνηση δίνεται από τη νέα προβλήτα του λιμανιού, στις 17:30, μπροστά στην αφετηρία των ΚΤΕΛ και οι δρομείς αφού διασχίσουν το Λιβάδι κατευθύνονται προς τη νότια μεριά του νησιού περνώντας τους κόλπους Καλό Αμπέλι (2nd klm), Βαγιά (6th klm), Γάνεμα (7th klm) και Κουταλά (8th klm) και κάνουν αναστροφή στο σημείο Άσπρος Κάβος (12.5 klm). Με τερματισμό στην παραλία της Βαγιάς όπου θα ακολουθήσει η υποδοχή των αθλητών και το πάρτι της διοργάνωσης υπό το φως του φεγγαριού.

Η διαδρομή είναι ασφάλτινη, με χωμάτινο μόνο το κομμάτι του δρόμου (300μ) που καταλήγει στην παραλία της Βαγιάς. Απευθύνεται μόνο σε έμπειρους δρομείς.

Αγώνας δρόμου 10χλμ.

Η διαδρομή των 10 χλμ έχει την ίδια φορά με αυτήν των 5χλμ και καταγράφεται ως εξής:
Η εκκίνηση δίνεται στις 18:00 από τη θέση Βαγιά στο σημείο που διασταυρώνεται o περιφερειακός δρόμος με τον δρόμο προς την παραλία της Βαγιάς. Οι δρομείς αφού διανύσουν απόσταση 5.000 μέτρων και περάσουν τους πανέμορφους κόλπους του Γανέματος και του Κουταλά κάνουν αναστροφή στο σημείο Άσπρος Κάβος για να διανύσουν την ίδια διαδρομή απολαμβάνοντας συγχρόνως το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της περιοχής από την μία και την άγρια ομορφιά του Κυκλαδίτικου τοπίου από την άλλη. Επιστρέφουν στο σημείο εκκίνησης και τερματίζουν στην παραλία της Βαγιάς.
 
Η διαδρομή είναι ασφάλτινη, με χωμάτινο μόνο το κομμάτι του δρόμου (300μ) που καταλήγει στην παραλία της Βαγιάς. Ο αγώνας απευθύνεται σε έμπειρους δρομείς.

Αγώνας δρόμου 5χλμ.

Η διαδρομή του αγώνα των 5 χλμ εκτείνεται στη Νότια πλευρά του νησιού και καταγράφεται ως εξής: Η εκκίνηση δίνεται από τη θέση Βαγιά στις 18:30 στο σημείο που διασταυρώνεται o περιφερειακός δρόμος με τον δρόμο προς την παραλία της Βαγιάς. Οι δρομείς κατευθύνονται προς το Γάνεμα και αφού διανύσουν απόσταση 2.350 μέτρων, στην αρχή του κόλπου του Κουταλά κάνουν αναστροφή περνάνε από το σημείο εκκίνησης και τερματίζουν στην παραλία της Βαγιάς.

Η διαδρομή είναι ασφάλτινη, με χωμάτινο μόνο το κομμάτι του δρόμου (300μ) που καταλήγει στην παραλία της Βαγιάς. Ο αγώνας απευθύνεται τόσο σε έμπειρους όσο και σε αρχάριους δρομείς. 

Στον αγώνα θα υπάρχουν 2 σταθμοί νερού, μηχανή που θα ακολουθεί τους δρομείς για την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας, ομάδα επιφυλακής σε διάφορα σημεία του αγώνα, γιατρός, αλλά και ασθενοφόρο  για την παροχή πρώτων βοηθειών  σε περίπτωση που χρειαστεί μεταφορά στο Κέντρο Υγείας Σερίφου.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις στο https://www.serifosrace.com/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Rock Solid Kastellorizo 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
4ο Chios HardStone Trail
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο