1ο Olympic Health Run – Αλλαγή ημερομηνίας

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
Olympic Health Run

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου (και όχι την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά) θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας 1ο Olympic Health Run, που διεξάγεται στο πλαίσιο του 28ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Λεμφολογίας.

Η διοργάνωση αλλάζει την ημερομηνία λόγω έκτακτης χρήσης του Κεντρικού Σταδίου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Ο.Α.Κ.Α., και έτσι ο αγώνας αλλάζει ημέρα και μεταφέρεται μια μέρα μετά, την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 την ίδια ώρα (7 μ.μ.).

Το σύνθημα του αγώνα είναι «ΖΗΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ». Ο τόπος διεξαγωγής, όπως αναφέρει και ο τίτλος του event, θα είναι το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ).

Περιλαμβάνει 2 διαδρομές των 7χλμ. και των 2χλμ. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι μέσα στο Κεντρικό Στάδιο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και η διαδρομή θα είναι στην χωμάτινη επιφάνεια του περιβάλλοντος χώρου, η οποία είναι ιδιαίτερης ομορφιάς και μας θυμίζει τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004.

Στο 1ο OLYMPIC HEALTH RUN  θα συμμετάσχει συμβολικά και ομάδα ΑΜΕΑ, η οποία θα ανοίξει την αυλαία του αγωνιστικού προγράμματος.

Η ημερομηνία του αγώνα, εφόσον επιτραπεί από τις Δημόσιες αρχές και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, είναι η 23η Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη. Η ώρα εκκίνησης των αγώνων είναι στις 19:00 το απόγευμα.

Ο αγώνας πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το Δ.Σ.  του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών και το Εθνικό Κέντρο Αθλητικών Ερευνών. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στον διεθνή ανθρωπιστικό οργανισμό «ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ».

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ και στο www.olympichealthrun.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ος Δρόμος Καραθώνας Αρβανιτιάς
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Corfu Mountain Trail 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο