8o Poikilo Rocky Mountain – Νέα ημερομηνία

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Προσοχή: Ο αγώνας έχει αναβληθεί για τις 5 Σεπτεμβρίου.
Για να δείτε τη σχετική ανακοίνωση πατήστε εδώ.

H διοργάνωση του 8ου Poikilo Rocky Mountain ανακοινώνει τη διεξαγωγή του αγώνα στις 4 Απριλίου. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης και η Περιφέρεια Αττικής διοργανώνουν την Κυριακή 4 Απριλίου 2021, στο Ποικίλο Όρος, το 8ο Poikilo Rocky Mountain. Μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα και σταθερό σταθμό στο καλεντάρι κορυφαίων δρομέων.

To Poikilo Rocky Mountain, για 8η χρονιά, καλεί τους δρομείς , στα μοναδικά μονοπάτια του Ποικίλου Όρους να δοκιμάσουν την αντοχή τους σε έναν αγώνα καταξιωμένο για τις διαδρομές και την ποιότητα του.

Ο διοργανωτής σύλλογος  «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ»  με δυναμική δράση στο δρομικό και ποδηλατικό κίνημα, πλούσια εμπειρία στη διοργάνωση αγώνων και τεχνική κατάρτιση για το σχεδιασμό  αθλητικών events είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως στη φετινή διοργάνωση έχει ισχυρό συμπαραστάτη την Περιφέρεια Αττικής. Μια υποστήριξη  που δίνει ξεχωριστή δυναμική στη διοργάνωση και συμβάλλει στην αναβάθμιση και ανάπτυξη του αθλητισμού.

Πρόκειται για έναν γνήσιο αγώνα trail με τρεις διαδρομές, 22,5km, 8km και 4km. Το αγκάλιασμα του αγώνα από την Περιφέρεια Αττικής δίνει τη δυνατότητα στο διοργανωτή σύλλογο να παρέχει για φέτος ΔΩΡΕΑΝ τη συμμετοχή των αθλητών μόνο στις δύο μικρές διαδρομές: το Poikilo UpDown 8km και το Poikilo Fun 4km.

H διοργανωτές αναλαμβάνουν  την ευθύνη για την οργάνωση του event σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα μέτρα που έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Υγείας, το Υφυπουργείο Αθλητισμού, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα διασποράς και εξάπλωσης του covid-19.

Σε περίπτωση που η υγειονομική κατάσταση στη χώρα,  δεν επιτρέψει τη διεξαγωγή του Poikilo Rocky Mountain στις 4 Απριλίου 2021, κάτι που απευχόμαστε, θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα θα ανακοινώσει σύντομα την ημερομηνία έναρξης των εγγραφών. Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους αθλητές/τριες, κράτησαν ενεργή της συμμετοχή τους μετά τις δύο προηγούμενες ακυρώσεις του αγώνα, δείχνοντας έτσι εμπιστοσύνη στην διοργάνωση. Είναι αυτονόητο πως θα επιστραφούν τα χρήματα στις δύο διαδρομές που για φέτος θα είναι δωρεάν και για αυτό θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Πληροφορίες και εγγραφές στο www.pdsodysseas.gr».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Amorgos Trail Challenge 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Run Greece 2024 - Πειραιάς
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο