Aγώνες ορεινού τρεξίματος «Κένταυρος» – Νέα ημερομηνία

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων

Share

Στις 13 Ιουνίου 2021 θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες ορεινού τρεξίματος 52 χλμ και 23 χλμ. “ΚΈΝΤΑΥΡΟΣ” με εκκίνηση και τερματισμό την Αγριά Πηλίου.

Ο αγώνας είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 30 Μαΐου αλλά άλλαξε ημερομηνία. Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της διοργάνωσης γι’ αυτή την αλλαγή:

«Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την υγειονομική κατάσταση που περνάει η χώρας μας και με την περιοχή μας (Μαγνησία) να βρίσκεται ακόμα σε βαθύ κόκκινο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την αναβολή και αλλαγή της ημερομηνίας του ΚΈΝΤΑΥΡΟΣ 2021 για την Κυριακή 13 Ιουνίου.

Παρακολουθώντας όλες τις τρέχουσες υγειονομικές εξελίξεις, και με κύριο μέλημα μας την ασφάλεια των αθλητών, των εθελοντών και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Πηλίου αναμένουμε τα επίσημα πρωτόκολλα διεξαγωγής των ανοικτών αθλητικών διοργανώσεων.

Οι αθλητές θα ενημερωθούν, μέσω προσωπικού E-mail ώστε να προχωρήσουν στην κατάθεση του σχετικού αντιτίμου που θα τους εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στον ΚΈΝΤΑΥΡΟ 2021 στις 13 Ιουνίου.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, όσοι αθλητές συμμετάσχουν στους αγώνες, θα πρέπει να έχουν μαζί τους είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε μοριακό test (PCR), είτε τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), είτε υπεύθυνη δήλωση αποτελέσματος self–test για COVID-19, το οποίο θα πρέπει να προσκομίσουν στην Γραμματεία των αγώνων κατά την παραλαβή των αριθμών τους.

Φυσικά, εμείς σαν διοργανωτές θα κάνουμε ότι χρειαστεί για την ασφάλεια όλων μας αλλά χωρίς την ατομική υπευθυνότητα των αθλητών και των συνοδών τους, τίποτα δεν θα είναι εφικτό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Amorgos Trail Challenge 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
16ο Greece Race for the Cure®
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο