Ultra Ursa Trail 2020

Share

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα:

«Στις 29 και 30 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο αγώνας Ultra Ursa Trail όπως έχει ήδη ανακοινωθεί. Το Σάββατο 29 Αυγούστου με εκκίνηση και τερματισμό το Μέτσοβο θα διεξαχθούν: ο ατομικός αγώνας 100Km και Team Race-Σκυταλοδρομία όπου την απόσταση των 100km θα τη μοιραστούν ομάδες τριών αθλητών και αθλητριών, με τον πρώτο αθλητή να ξεκινά μαζί με τους αθλητές των 100χλμ. καλύπτοντας την απόσταση Μέτσοβο-Βοβούσα 38χλμ. +1660μ. υψ., ο δεύτερος αθλητής Βοβούσα-Μηλιά 30χλμ. +1720μ. υψ. και ο τρίτος αθλητής Μηλιά-Μέτσοβο 32χλμ. +2200μ. υψ. δίνοντας την ευκαιρία  στους αθλητές που θα ήθελαν να τρέξουν απόσταση περίπου 35km να το κάνουν με τη συμμετοχή τους στο Team Race με ομαδικό πλέον τρόπο και πνεύμα συνεργασίας.

 Παράλληλα την Κυριακή 30 Αυγούστου θα διεξαχθούν οι αγώνες των 21χλμ. και 11χλμ. που ήταν προγραμματισμένοι για τον Μάιο.

Για όσους έχουν κάνει ήδη εγγραφή και πληρωμή στον αγώνα Ursa Trail 40km (ήταν το Μάιο και έχει ακυρωθεί) θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής όλου του ποσού πλην των τραπεζικών εξόδων στο διάστημα από 10 Απριλίου μέχρι 10 Μαΐου. Ο αθλητής θα μπαίνει στην καρτέλα του  και πατώντας το κουμπί ακύρωσης θα ενημερώνεται η διοργάνωση για να προβεί στην επιστροφή του κόστους συμμετοχής. Όσοι αθλητές δεν προβούν σε ακύρωση, η συμμετοχή τους αυτόματα μεταφέρεται για την επόμενη χρονιά 29η Μαΐου 2021 κερδίζοντας μια αγωνιστική κορδέλα της Dynafit με το λογότυπο του αγώνα η οποία θα αποσταλεί μετά τις 10 Μαΐου.

Για τους αγώνες των 11χλμ. και 21 χλμ. όσοι αθλητές δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση του Αυγούστου θα έχουν κι αυτοί τη δυνατότητα επιστροφής με την προαναφερόμενη διαδικασία από 10 Απριλίου μέχρι 10 Μαΐου.

Οι εγγραφές για τους αγώνες των 100χλμ. και της Σκυταλοδρομίας (Team Race) θα ξεκινήσουν μέσα στον Μάιο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους αγώνες στην ιστοσελίδα www.ursatrail.gr  

Ευχόμαστε υγεία, υπομονή, ψυχραιμία και σύντομα να ανταμώσουμε στο όμορφο Μέτσοβο και στα αγαπημένα μας μονοπάτια Ursa Trail

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Spetsathlon 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
2ος Νυχτερινός Αγώνας δρόμου Run For Autism
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες
8ος Ημιμαραθώνιος Βόλου
Δείτε την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο