Υπερκοπέλι 2020

Αγώνες τριάθλου στα Χανιά

FacebookTwitterEmailShare

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης του αγώνα τριάθλου ερασιτεχνικού χαρακτήρα Υπερκοπέλι:

«Για ενδέκατη χρονιά φέτος στα Χανιά, το γνωστό πια σε όλους μας «Υπερκοπέλι», που διοργανώνει η Αθλητική Παρέα του «Ορίζοντα», για τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο. Μία ημέρα γεμάτη με πολλές δράσεις, αθλητικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές, όλες με πνεύμα αλληλοστήριξης και αλληλεγγύης. 

Η ημέρα ξεκινά με τις γνωστές και αγαπημένες σε όλους μας πια δράσεις του Υπερκοπελιού: το Υπερκοπελάκι και το Υπερκοπέλι, αγώνες τριάθλου ερασιτεχνικού χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους. Ένας αγώνας αλλιώτικος από τους άλλους, ένας «αγώνας για τη ζωή», με σκοπό τη συμμετοχή και όχι τη νίκη, χωρίς κατακτήριες θέσεις και επίσημη χρονομέτρηση. Στο Υπερκοπέλι μπορούν να συμμετέχουν και ομάδες απαρτιζόμενες από δύο(2) ή τρία(3) άτομα, με την προϋπόθεση ο ένας εξ αυτών να είναι Άτομο ΜΕ Αναπηρία.Σκοπός είναι να υπάρξει πληροφόρηση, ευαισθητοποίηση και αλληλεπίδραση των αθλητών του τοπικού πληθυσμού με μαθητές – αθλητές με αναπηρία.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει beach party με dj set, πολλές εκπλήξεις και διάφορα events γύρω από το πάρκο! Συνεχίζουμε με τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες», έναν αγώνα δρόμου δυναμικού περπατήματος 5 χλμ, χωρίς χρονομέτρηση και κατάταξη, στον οποίο οι συμμετέχοντες θα προσφέρουν το κόστος της συμμετοχής τους (5 ευρώ) σε όποιο σωματείο / ίδρυμα της πόλης μας επιθυμούν από τα εξής:

Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών «Μεγαλόχαρη», Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος «Κύτταρο Χαλέπας»ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, Ομάδα Στήριξης «Συνάνθρωπος», Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία «Αρίων», Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας – Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, Εθελοντικός Σύνδεσμος «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος Κισάμου»Διαβάζω για τους άλλουςΣυσσίτια Σπλάντζιας, Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Ανάπηρων & Παραπληγικών «Αετοί Κρήτης»Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ήπιες Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος – Άσπεργκερ Νομού Χανίων, Δίκτυο Μαθητικού Εθελοντισμού Χανίων «Δημόφιλος»,  Σύλλογος «Ορίζοντας». Η ημέρα θα κλείσει με «Πιλάφι πάρτι».

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο facebook: Υπερκοπέλι Υπερκοπελάκι Χανιά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Back to Top