Hard Sun Trail Race – Αναβολή

Αγώνες Trail και Multiterrain στο Αγκίστρι

Share

Οι αγώνες αναβάλλονται και θα πραγματοποιηθούν σε νέα ημερομηνία.

Αγώνες Trail και Multiterrain στις 14 και 15 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν στο Αγκίστρι. Πρόκειται για τη διοργάνωση Hard Sun Trail που περιλαμβάνει τρεις αγώνες:

Hard Sun Trail με 27χλμ. απόσταση και 937μ. υψομετρική

Αγκιστράκι Trail με απόσταση 10χλμ. και υψομετρική 367μ.

Kids Fun Race με απόσταση 1,5χλμ. για παιδιά

Αναλυτικά η προκήρυξη του αγώνα

Η ατομική επιχείρηση με επωνυμία «ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΠΑΝ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ» και με έδρα τη νήσο Αγκίστρι, προκηρύσσει για το 2020 τους πρώτους αγώνες ορεινού τρεξίματος στην ιστορία του τόπου οι οποίοι είναι δύο αγώνες ορεινού τρεξίματος καθώς και ένας παιδικός αγώνας με τις ακόλουθες επωνυμίες (HardSun Trail, Αγκιστράκι Trail και Kids Fun Race).

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 14 & 15 Μαρτίου στο Αγκίστρι. Οι αγώνες δημιουργήθηκαν με σκοπό να έρθει ο κόσμος πιο κοντά με την φύση καθώς και να γνωρίσει τα όμορφα σημεία και τους χαμένους θησαυρούς του Αγκιστρίου. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες της σχετικής διοργάνωσης.

Διαδρομές:
• Ο αγώνας «HardSun Trail» έχει απόσταση 27 χιλιόμετρα και θετική υψομετρική διαφορά 937 μέτρα. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι το Copa Cabana Cafe Bar που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο του χωριού Σκάλα. Η διαδρομή του «HardSun Trail» καλύπτει σχεδόν όλο το πευκοδάσος του νησιού σχηματίζοντας τρείς κύκλους. Ο αγώνας περνάει απο μικρά παραδοσιακά ξωκλήσια, παραλίες γεμάτες απο χοντρό βότσαλο και τέλος, απο το υψηλότερο σημείο του νησιού στην περιοχή «ΚΟΝΤΑΡΙ», οπου βρίσκεται στα 294 μέτρα υψόμετρο, με θέα όλο τον Αργοσαρωνικό. Η διαδρομή αποτελείται κυρίως απο δασικούς δρόμους και μονοπάτια με ελάχιστο ποσοστό απο ασφάλτινους δρόμους και πλακόστρωτο πεζόδρομο.
• Ο αγώνας «Αγκιστράκι Trail» έχει απόσταση 10 χιλιόμετρα και θετική υψομετρική διαφορά 367 μέτρα. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι το Copa Cabana Cafe Bar που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο του χωριού Σκάλα. Ο αγώνας «Αγκιστράκι Trail» χαρακτηρίζεται ως κυκλική διαδρομή. Το «Αγκιστράκι Trail» περνάει απο το παλαιότερο οικισμό του νησιού με ονομασία «ΚΑΤΟΥΝΤΙ» όπου έβρισκαν καταφύγιο οι Αγκιστριώτες απο την απειλή των Γερμανών στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Η διαδρομή αποτελείται κυρίως απο δασικούς δρόμους και μονοπάτια με ελάχιστο ποσοστό απο ασφάλτινους δρόμους και πλακόστρωτο
πεζόδρομο.

Συμμετοχές: Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν άντρες και γυναίκες που την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Μαθητές του Λυκείου μπορούν να λάβουν μέρος και στους δύο αγώνες εφόσον έχει δοθεί στη διοργάνωση σχετική υπεύθυνη δήλωση από τους κηδεμόνες τους, ενώ παιδιά του Γυμνασίου θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στον μικρό αγώνα όπου και πάλι θα πρέπει να παρέχουν στην διοργάνωση την σχετική υπεύθυνη δήλωση από τους κηδεμόνες τους.
Κριτήριο συμμετοχής: Στους δύο αγώνες δεν υπάρχουν κριτήρια συμμετοχής, παρόλο αυτά οι διαδρομές απευθύνονται σε έμπειρους αθλητές βουνού.

Έναρξη εγγραφών: Οι εγγραφές και για τους δύο αγώνες θα ξεκινήσουν άμεσα και θα πραγματοποιούνται μέσω του παραπάνω link. Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να καλυφθούν όλες οι θέσεις (250 σε κάθε αγώνα) η μέχρι και δύο εβδομάδες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής.

Εγγραφές: http://bit.ly/hardsuntrail2020

Παροχές: Ο αθλητής με την συμμετοχή του στον αγώνα έχει τα εξής:

  1. Αριθμός αθλητή (bib).
  2. Ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
  3. Τροφοδοσία κατα την διάρκεια του αγώνα.
  4. Προαγωνιστικό και μεταγωνιστικό γεύμα.
  5. Χειροποίητο αναμνηστικό μετάλλιο.
  6. Αναμνηστικό δώρο.
  7. Παραδοσιακά δώρα από το Αγκίστρι.
  8. Υπηρεσίες πρώτων βοηθειών κατα την διάρκεια του αγώνα και στον τερματισμό.
  9. Καφέ και σνάκς την ημέρα του αγώνα.
    Κόστος συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής για των αγώνα «HardSun Trail» είναι 35€ και για των αγώνα «Αγκιστράκι Trail» 25€. Τα ποσά είναι πληρωτέα μόνο μέσω χρεωστικής η πιστωτικής κάρτας. Για να θεωρηθεί μια εγγραφή έγκυρη θα πρέπει να κατατεθεί το ποσό εγγραφής εντός 5 εργάσιμων ημερών. Μετά την λήξη περιόδου εγγραφών δεν θα γίνει δεκτή καμία νέα εγγραφή. Τα κόστη και στους δύο αγώνες περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Η
    πληρωμή με χρεωστική η πιστωτική κάρτα αποτελεί παραστατικό για τον αθλητή για φορολογική εγκυρότητα.
    Εκκίνηση: Ο αγώνας «HardSun Trail» έχει εκκίνηση στις 13:30 το Σάββατο 14 Μαρτίου και ο αγώνας «Αγκιστράκι Trail» έχει εκκίνηση στις 9:30 την Κυριακή 15 Μαρτίου. Και οι δύο αγώνες έχουν ως σημείο εκκίνησης το Copa Cabana Cafe Bar που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο του χωριού Σκάλα.
    Γραμματεία: Η γραμματεία θα λειτουργεί τις παραμονές και των δύο αγώνων καθώς και για δύο ώρες πριν από την έναρξη και των δύο αγώνων. Η γραμματεία θα έχει βάση στην εκκίνηση του αγώνα στο Copa Cabana Cafe Bar. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το πρόγραμμα του αγώνα.
    Έπαθλα: Χειροποίητα έπαθλα θα δοθούν στους πρώτους τρεις νικητές και στις πρώτες τρεις νικήτριες της γενικής κατάταξης των δύο αγώνων.
  10. Πρώτες βοήθειες: Διασώστες θα υπάρχουν σε συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής του αγώνα όπου θα φροντίσουν για τυχόν τραυματισμούς και άλλα ατυχή συμβάντα. Επίσης ο αγώνας θα έχει πλήρη ιατρική κάλυψη.
    Ποινές: Οι ποινές αναφέρονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.
    Κανονισμοί: Πριν την δήλωση συμμετοχής τους στον αγώνα οι αθλητές οφείλουν να ενημερωθούν κατάλληλα διαβάζοντας τους κανονισμούς της διοργάνωσης στην ιστοσελίδα της.
    Πως να έρθετε και πόσο θα σας κοστίσει: Οι αθλητές θα πρέπει να μεταβούν στο λιμάνι του Πειραιά για να μεταβούν στο Αγκίστρι. Τα δρομολόγια πλοίων όπως και οι εκπτώσεις των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα από την διοργάνωση.
    • Τα ιπτάμενα δελφίνια αναχωρούν από την Πύλη Ε8, έχουν κόστος 27€ με
    επιστροφή, χρόνο άφιξης τα 55’ και προορισμό το λιμάνι του Μεγαλοχωρίου (1,5 χιλιόμετρο από την εκκίνηση).
    • Τα συμβατικά πλοία αναχωρούν από την πύλη Ε9, έχουν κόστος 23€ με επιστροφή, χρόνο άφιξης 90’ και προορισμό το λιμάνι της Σκάλας (350 μέτρα από την εκκίνηση).
    • Εκτιμώμενο κόστος ανά αθλητή 80€ – 90€ με εισιτήριο, δωμάτιο, εγγραφή αγώνα και φαγητό.
    Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης η οποία θα είναι σε λειτουργία σύντομα θα μπορείτε να βρείτε περαιτέρω πληροφορίες όπως: Διαμονή, φαγητό, μετακινήσεις.

Επικοινωνία:
Τηλ: 6971836657
Email: [email protected] η [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://www.hardsunrace.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Evrytania Trail Races 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Voio Race Series 2024 - Neapoli
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο