Maska Run Ορχομενού 2020

Αγώνας στο Ορχομενό

Share

Ο Δήμος Ορχομενού, η Τοπική Κοινότητα Ορχομενού, η ιστοσελίδα www.asopichos..gr, ο Σύλλογος Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη», η Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορχομενού, η Μοτολέσχη Ορχομενού, και ο Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ το 5ο MaskaRun Ορχομενού 2020.

Το 5ο MaskaRun 2020 είναι αγώνας δρόμου- περίπατος σε διαδρομή 2,5χλμ. στην οποία οι συμμετέχοντες κάθε ηλικίας μπορούν να τρέξουν ή να βαδίσουν ενώ οι ανήλικοι θα πρέπει να  συνοδεύονται καθ’ όλη τη διαδρομή.

Επιθυμία των διοργανωτών είναι κάθε χρόνο να υπάρχει ανταπόδοση στην εκδήλωση και κάθε φορά να προσφέρει σε φορείς της πόλης.

Για το 2020 παροτρύνουμε τους συμμετέχοντες να φέρουν μαζί τους βιβλία τα οποία θα δωρίσουμε για τον εμπλουτισμό της Βιβλιοθήκης Ορχομενού, με σύνθημα:

  • Συμμετέχεις δωρεάν, φέρνεις βιβλία για τη δημοτική βιβλιοθήκη Ορχομενού

Ημερομηνία: 23 Φεβρουαρίου 2020

Απόσταση: 2.5χλμ. ισόπεδη ασφαλτοστρωμένη διαδρομή

Εκκίνηση και Τερματισμός: Πλατεία Ηρώων (Κεντρική πλατεία) Ορχομενού

Ώρα εκκίνησης: 11:30 πμ

Διαδρομή: Κεντρική πλατεία, Πεσόντων Μαχητών, Ματρώζου, 28ης Οκτωβρίου, 10ης Σεπτεμβρίου, Βυζαντίου, Γυμναστηρίου, Πεσόντων Μαχητών, Ησιόδου, Δημοτικό Πάρκινγκ, Μαυρομματαίων, 28ης Οκτωβρίου, Πεσόντων Μαχητών τερματισμός Κεντρική Πλατεία.

Σήμανση Η διαδρομή έχει σημανθεί στη δεξιά πλευρά με βέλη κίτρινου χρώματος ενώ θα προπορεύεται μοτοσυκλέτα στη διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι δρομείς

Έπαθλα Σε όλους τους τερματίζοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Δικαίωμα Συμμετοχής: Όλοι οι πολίτες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και με την υποχρέωση να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις.

Κόστος Συμμετοχής: Δωρεάν

Δηλώσεις Συμμετοχής Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ μέσω της ιστοσελίδας www.MaskaRun.gr  συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση συμμετοχής μέχρι και την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020.  Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητο κριτήριο για την παραλαβή της αναμνηστικής μπλούζας και σύμφωνα με το μέγεθος που θα δηλώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος.

ΠΡΟΣΟΧΗ Οι διοργανωτές καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να εξασφαλιστούν και να διανεμηθούν σε όλους τους συμμετέχοντες και φέτος μπλούζες και μετάλλια.

Το αναμνηστικό μπλουζάκι, όπως και τα μετάλλια στον τερματισμό, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και ως εκ τούτου υπάρχει περιορισμένος αριθμός τόσο στο σύνολο όσο και στα μεγέθη μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την υποβολή της  δήλωσης συμμετοχής.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Μπλουζάκια θα παραλαμβάνουν όσοι έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους ηλεκτρονικά.

Παραλαβή υλικού   Η παράδοση του υλικού θα γίνει στην Κεντρική Πλατεία την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου από 10 -11:00, πριν την εκκίνηση του αγώνα.

Χαρακτηριστικά του Αγώνα  Είναι μια πολύχρωμη γιορτή-περίπατος στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι πολίτες.

Κύριο χαρακτηριστικό είναι η συμμετοχή και ο τερματισμός, η χαρά της άσκησης και της ομαδικότητας.

Στο MaskaRun Ορχομενού Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Νικητές είναι όλοι, όσοι θα μπουν στην γραμμή της εκκίνησης.

Το MaskaRun συνδέεται και αποτελεί προπομπό των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού Ορχομενού, η μεγάλη παρέλαση του οποίου θα γίνει την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020.

Στο κλίμα αυτό οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορέσουν αποκριάτικες στολές, να μακιγιαριστούν, να φορέσουν μάσκα ματιών, καπέλο ή όποια άλλη καρναβαλική έμπνευση έχουν.

Υποστήριξη Οι διοργανωτές θα προσφέρουν στον τερματισμό μπάρες δημητριακών, νερά, αναψυκτικά, φρούτα και άλλα

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο: http://maskarun.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ος Δρόμος Κάστρου Άργους
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
1o Kalamata Mountain Run
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο