Koufalia Hill Run «Δήμητρα Ιορδανίδου» 2023

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα

Share
Koufalia Hill Run «Δήμητρα Ιορδανίδου»

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας: Koufalia Hill Run «Δήμητρα Ιορδανίδου» 2023. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Koufalia Hill Run «Δήμητρα Ιορδανίδου» 2023 – Ανακοίνωση

O Όμιλος Αντισφαίρισης Κουφαλίων και η οργανωτική επιτροπή του Koufalia Hill Run Δήμητρα Ιορδανίδου 2023, σας προσκαλούν στον 6ο δρομικό αγώνα και αγώνα συνεργασίας γονέα – παιδιού «Koufalia Hill Run Δήμητρα Ιορδανίδου 2023», που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023, στο περιαστικό δάσος των Κουφαλίων Θεσσαλονίκης. 

Ο αγώνας αυτός, που λαμβάνει χώρα από το 2018 και ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Ομίλου Αντισφαίρισης Κουφαλίων και της διακεκριμένης δρομέα Δήμητρας Ιορδανίδου, εξελίσσεται, εκπληρώνοντας τις προσδοκίες των συμμετεχόντων αλλά και των διοργανωτών.

Από πέρσι ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη της Δήμητρας Ιορδανίδου, αποδίδοντας στο πρόσωπό της την αναγνώριση της προσφοράς στο τόπο που μεγάλωσε και αγάπησε αλλά και εν γένει στο χώρο του αθλητισμού.

Διαδρομές

Οι αγώνες δρόμου περιλαμβάνουν: διαδρομή 6χλμ, ανανεωμένη διαδρομή 10χλμ, «αθλητικό παιχνίδι γονέα – παιδιού» που κάθε χρονιά ενθουσιάζει, με νέες εκπλήξεις και καινούρια αγωνίσματα φέτος, που φέρνει τα παιδιά σε επαφή με τη φύση και τον αθλητισμό με ψυχαγωγικό και ευχάριστο τρόπο.

Οι εγγραφές θα ανοίξουν μέσα Ιουνίου

Περισσότερες πληροφορίες στα:

www.koufaliahillrun.gr
[email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Δρόμος του Γιοφυριού
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
13ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
20ος Δρόμος Θυσίας Νάουσας
Δείτε περισσότερα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο