13o Rout Classic 100miles

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
ROUT Classic 100 Miles 2023

Το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο ορεινός αγώνας 13o RoutClassic 100miles. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

13o Rout Classic 100miles – Πληροφορίες

“ROUT Classic 100 Miles” είναι αγώνας ορεινής υπεραντοχής με στοιχεία περιπέτειας, που πραγματοποιείται στην οροσειρά της Κεντρικής Ροδόπης, στη βόρεια Ελλάδα. Μέχρι και το 2012 ο αγώνας είχε την ονομασία “Rodopi Ultra Trail”.

Η διαδρομή του αγώνα έχει μήκος 175 χιλιόμετρα (109 μίλια) και θετική υψομετρική διαφορά +9000 μέτρα περίπου, Η περιοχή στην οποία πραγματοποιείται ο αγώνας είναι από τις χαρακτηριστικότερες ορεινές δασικές εκτάσεις στην Ελλάδα και αποτελεί μέρος του “Εθνικού Πάρκου Ροδόπης”, μιας από τις περιοχές σπάνιου φυσικού κάλλους και βιοποικιλότητας (ενδιαίτημα για αρκούδα, ελάφι, αγριόγιδο, ζαρκάδι κλπ). Χρονικό όριο έγκυρου τερματισμού είναι οι 44 ώρες. Η διαδρομή του αγώνα έχει κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού, το Δασικό Χωριό “Ερύμανθος” στην περιοχή της Χαϊντούς, βόρεια της Σταυρούπολης Ξάνθης. Για τη συμμετοχή στον ROUT απαιτούνται ουσιαστικές ικανότητες, όπως η εμπειρία από αγώνες mountain ultra trail στο παρελθόν.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης όπου μπορείτε να βρείτε και περισσότερες πληροφορίες http://www.rout.gr/index.php

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Andrus Beer Trail Race Festival
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
3ος Αγώνας Δρόμου Βαρέα - Aqua Mare
Αναλυτικές πληροφορίες
Ανόπαια Ατραπός 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο