Evritania Trail Races 2023

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
Evrytania Trail Races

Το διήμερο 3-4 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι ορεινοί αγώνες Evritania Trail Races 2023. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Evritania Trail Races 2023 – Ανακοίνωση

Το “Evritania Trail Races”  επιστρέφει για δεύτερη χρονιά, φέρνοντας αθλητές και θεατές στα ελληνικά βουνά. Αθλητές και λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων, ετοιμαστείτε για το Evritania Trail Race, ένα διήμερο που θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Ιουνίου 2023 στα εκπληκτικά βουνά της κεντρικής Ελλάδας. Αυτή η εκδήλωση είναι απαραίτητη για όσους αγαπούν το τρέξιμο και τη φύση και υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

Το “Evritania Trail Races” περιλαμβάνει μια σειρά αγώνων για όλες τις ικανότητες, από ένα διασκεδαστικό τρέξιμο 6 χλμ έως έναν απαιτητικό υπερμαραθώνιο 60 χλμ. Οι αγωνιστικοίκ δρόμοι  θα περάσουν τους συμμετέχοντες σε μονοπάτια που κόβουν την ανάσα με έλατα, προσφέροντας πανοραμική θέα στις γύρω κορυφές Καλιακούδα, Βελούχι, Βαρδούσια και Χελιδόνα. Στην πορεία, οι δρομείς θα περάσουν από πέντε πανέμορφα χωριά, το καθένα με ένα θερμό καλωσόρισμα και άφθονο επευφημίες θεατών.

Αφετηρία του αγώνα είναι το μικρό πέτρινο εκκλησάκι στο δασύλλιο του Προφήτη Ηλία, το οποίο περιβάλλεται από έλατα και διαθέτει πηγή με παγωμένα νερά και παγκάκια. Ο πρώτος αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 το Σάββατο και θα ακολουθήσει ο δεύτερος αγώνας στις 07:00 της Κυριακής. Οι ώρες έναρξης έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, με άφθονο χρόνο για να απολαύσουν το εκπληκτικό τοπίο στην πορεία.

Εκτός από τον αγώνα, στη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί και η 5η Γιορτή Μανιταριού με αντίστοιχο μανιταροPasta party. Αυτό το φεστιβάλ είναι μια γιορτή του τοπικού φαγητού και του πολιτισμού και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσετε μερικά από τα νόστιμα πιάτα της περιοχής.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φιλοξενούμε τον τέταρτο Evritania Trail Races και περιμένουμε άλλη μια φανταστική προσέλευση φέτος», δήλωσε ο διοργανωτής της εκδήλωσης. «Η πορεία μας είναι προκλητική αλλά όμορφη και είμαστε σίγουροι ότι οι δρομείς μας θα έχουν μια απίστευτη εμπειρία».

Είτε είστε έμπειρος υπερ-δρομέας είτε αρχάριος που αναζητά μια νέα πρόκληση, το Evritania Trail Races έχει κάτι για όλους. Σημειώστε λοιπόν τα ημερολόγιά σας για τις 3 και 4 Ιουνίου και ετοιμαστείτε να ζήσετε την ομορφιά της κεντρικής Ελλάδας με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Για εγγραφές πατήστε εδώ: https://event.athletopia.com/evrytaniatrailraces

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος Υγείας Επισκοπείου 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο