1ος Νυχτερινός Αγώνας Νέας Σμύρνης – 1st full moon THE NIGHT RUN NEA SMYRNI

Νυχτερινός αγώνας στην Νέα Σμύρνη

Share

Το Σάββατο 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Νυχτερινός Αγώνας Νέας Σμύρνης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 5 & 10χλμ. με ώρα εκκίνησης στις 21:00 ουσιαστικά στην ίδια διαδρομή (1 στροφή τα 5χλμ. και 2 τα 10χλμ.).

Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών:

Επτά χρόνια μετά τον 1ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης, που σήμερα θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα στην Αττική, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει το 1ο Night Run, έναν νυχτερινό αγώνα δρόμου που φιλοδοξεί να αποτελέσει σύντομα σημείο αναφοράς για όλους όσοι αγαπούν το τρέξιμο.

Ως συνέχεια του Nea Smyrni Historic Run, με αντίστοιχα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και διοργάνωσης, σημαντικές παροχές και συνεχείς καινοτομίες αθλητισμού και πολιτισμού, ο 1ος Νυχτερινός Αγώνας της Νέας Σμύρνης θα γίνει το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 με περισσότερο ψυχαγωγικό χαρακτήρα και κεφάτη διάθεση, κάτω από το φως της πρώτης πανσελήνου του καλοκαιριού.

Μουσικά σχήματα σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, πολλά happenings, πυροτεχνήματα, παροχές και ένα special δώρο για τους συμμετέχοντες. Στον αγώνα θα απολαύσουμε όλοι μαζί μοναδικά βραδινά δρώμενα και εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν με μια μεγάλη συναυλία – έκπληξη!

Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι με την ιστοσελίδα μας www.nsnightrun.gr και τον λογαριασμό μας στο facebook.

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί την αρχή του καλοκαιριού…

Δηλώστε συμμετοχή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3η Γιορτή Βουνού «Farmakas Mountain Running»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
3ος Godzilla Xanthi Trail
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
1ος Αγώνας Δρόμου «Δρύοπες Run»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο