Vamvakou Mountain Run 2023

Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα

Share

Ένας μοναδικός αγώνας ορεινού τρεξίματος, o Vamvakou Mountain Run, θα λάβει χώρα την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 στις πλαγιές του Λακωνικού Πάρνωνα με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το χωριό της Βαμβακούς Λακωνίας. Ελάτε να διασχίσουμε μαζί φαράγγια, δασικούς δρόμους, πεζοπορικά μονοπάτια, ξεκινώντας από τα 950μ. υψόμετρο και φτάνοντας ως τα 1.600μ. σε ένα ειδυλλιακό ορεινό τοπίο με εναλλαγές στη διαδρομή μας! Η αθλητική διοργάνωση υλοποιείται για τρίτη φορά από τη Vamvakou Revival στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης του χωριού με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Το περασμένο καλοκαίρι, πάνω από 280 δρομείς, κυρίως από την Αθήνα, τη Σπάρτη, την Καλαμάτα και την Τρίπολη, έδωσαν το δικό τους δρομικό ραντεβού στο χωριό, οπότε ανανεώνουμε και φέτος το ραντεβού μας με όλους τους δρομείς. Οι αθλητές θα κινηθούν στα Μονοπάτια της Βαμβακούς και θα τερματίσουν εντός του χωριού μέσα από δύο απαιτητικές διαδρομές: α) των 28 χιλιομέτρων και β) των 7 χιλιομέτρων

Ο Vamvakou Mountain Run δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, ωστόσο θα υπάρξει επίσημη ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ώστε όλοι οι δρομείς να γνωρίζουν τις επιδόσεις τους. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του φυσικού πλούτου της ευρύτερης περιοχής και η ενθάρρυνση της συμμετοχής σε δραστηριότητες και δρώμενα μέσα στη φύση, με τους επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα καταπράσινα μονοπάτια του Πάρνωνα και να ζήσουν την εμπειρία της Βαμβακούς.

Μείνετε συντονισμένοι, οι αιτήσεις συμμετοχής θα ανοίξουν το επόμενο διάστημα!

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.vamvakourevival.org/vmr-2023/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
3ος Αγώνας Δρόμου Ληλάντιος Ημιμαραθώνιος
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Andrus Beer Trail Race Festival
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο