2ος Γύρος Περιβολίων

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ 2023

Την Κυριακή 12 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο 2ος Γύρος Περιβολίων στα Περιβόλια Χανίων στην Κρήτη. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΕΘΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ Ο ΘΗΣΕΥΣ, η τοπική κοινότητα ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων δημοτικού  και νηπιαγωγείου σχολείου ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, ο πολιτιστικός και φιλανθρωπικός σύλλογος «ΓΑΡΙΠΑΣ» ο πολιτιστικός σύλλογος «ΠΟΛΥΠΛΑΝΟ» η ομάδα δρομέων υγείας Κίσσαμου, η Περιφερειακή ενότητα Χανίων ο Δήμος Χανίων και με την υποστήριξη  του Συλλόγου δρομέων υγείας Χανίων , διοργανώνουν αγώνα δρόμου και τρεξίματος με την ονομασία «ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ 2023» στην περιοχή των ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ.

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει  (σε τρεις διαφορετικές διαδρομές)  αγώνες τρεξίματος και δυναμικού βάδην 10 και 5 ΧΛΜ (χρονομετρημένοι) και 1 ΧΛΜ (για παιδιά δημοτικών σχολείων) και  θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες  να ανακαλύψουν  τις γειτονιές αλλά και την φυσική ομορφιά της περιοχής.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12-03-2023 με ώρα έναρξης 10.30 με αφετηρία και τερματισμό στο αθλητικό κέντρο ΧΑΡΩΔΙΑΣ.

Ο «ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ 2023» είναι μια αθλητική εκδήλωση που απευθύνεται σε αθλητές, δρομείς αλλά και σε άτομα λάτρεις της φύσης. Σκοπός μας είναι η προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος, και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας.

Εγγραφές και αναλυτικά τις διαδρομές και τους όρους συμμετοχής πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας στο Facebook ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ και στο instagram @gyros_perivolion

Email [email protected]

Κατεβάστε παρακάτω την πλήρη προκήρυξη της διοργάνωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Σολύγειος αγώνας δρόμου
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο