Coast to Coast Race 2023

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα

Share
coast to coast 2023

Tην Κυριακή 26 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο αγώνας Coast to Coast Race 2023 στην Ιεράπετρα Κρήτης.

Coast to Coast Race !Ένας άκρως αγωνιστικός Ημιμαραθώνιος που οι υψομετρικές αλλαγές του αγώνα τον κάνουν έναν από τους γρηγορότερους στην Κρήτη και στην Ελλάδα . Μία σίγουρα ταχύτατη αγωνιστική διαδρομή από τις ομορφότερες και πιο γραφικές στην πανέμορφη Ανατολική Κρήτη. Έχει εκκίνηση από το ιστορικό και πανέμορφο χωριό του Καβουσίου το οποίο βρίσκεται στην Βόρεια Κρήτη και ατενίζει το Βόρειο Κρητικό πέλαγος , διανύει το στενότερο σημείο της Κρήτης και με φόντο το κομβικό χωριό της Παχειάς Άμμου και το εκθαμβωτικό φαράγγι του Χα ,ανηφορίζει μέσα από γραφικά χωριά βόρεια της μαγικής και ταυτόχρονα νοτιότερης πόλης της Ελλάδος και της Ευρώπης την νύφη του λυβικού πελαγους την Ιεράπετρα. Εκεί καταλήγει ο αγώνας αγγίζοντας πλέον το νότιο Κρητικό Πέλαγος (Λιβυκό πέλαγος) έχοντας ολοκληρώσει μια διαδρομή που ενώνει την βόρεια με την νότια ακτή της Ανατολικής Κρήτης ! 

Η διαδρομή των 21.150μ. έχει σημείο εκκίνησης την Παχειά Αμμο. Στην κεντρική διασταύρωση στρίβουμε προς την Ιεράπετρα και ακολουθούμε τον κεντρικό δρόμο, έχοντας στην αριστερή πλευρά τα επιβλητικά βουνά της Θρυπτής, με το εντυπωσιακό φαράγγι του Χα.

Η διαδρομή των 10.000μ. έχει σημείο εκκίνησης την πλατεία Μίνως της Ιεράπετρας με κατεύθυνση προς την Μητρόπολη. Περνώντας από τη Μητρόπολη κάνει στροφή και βγαίνει στον παραλιακό πεζόδρομο με κατεύθυνση το κάστρο.

Η διαδρομή των 5.000μ. έχει σημείο εκκίνησης την πλατεία Μίνως της Ιεράπετρας με κατεύθυνση προς τη Μητρόπολη. Περνώντας από τη Μητρόπολη κάνει στροφή και βγαίνει στον παραλιακό πεζόδρομο με κατεύθυνση το κάστρο.

Πληροφορίες και εγγρααφές στο https://coast-to-coast.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος ορεινός αγώνας Kissavos Marathon Race «Ευάγγελος Κουμπάρος» 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
40ος Δρόμος Θυσίας Διστόμου
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Vavdos Trail Run 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο