3ος Δρόμος Μαλαντρενίου “Η ΑΤΡΑΠΟΣ” 2023

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα

Share

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο 3ος Δρόμος Μαλαντρενίου “Η ΑΤΡΑΠΟΣ” 2023. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

3ος Δρόμος Μαλαντρενίου “Η ΑΤΡΑΠΟΣ” 2023

Ο Σύλλογος «ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» (μέλος Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α –Υ) ανακοινώνει την διοργάνωση του 3ου Δρόμου Μαλαντρενίου “Η ΑΤΡΑΠΟΣ” 2023, την Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου 2023, απόστασης 11 χλμ.

Δείτε τη σχετική προκήρυξη.

Ο Προοδευτικός-Μορφωτικός Σύλλογος Μαλαντρενίου, το ΝΠΔΔ του Δήμου Άργους-Μυκηνών «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ»  με την στήριξη του Συλλόγου  Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας Προκηρύσσουν τον αγώνα με την ονομασία:

(ΑΤΡΑΠΟΣ) 3ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ- ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΑΛΑΝΤΡΕΝΙΟΥ

Ημερομηνία διεξαγωγής: ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ 2023

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 17:30
ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 10 ΧΛΜ

  • ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΛΑΝΤΡΕΝΙΟΥ-ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η διαδρομή είναι 10χλμ. μικτή εκ των οποίων το 50% είναι ΑΣΦΑΛΤΟΣ και το υπόλοιπο 50% είναι ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ με εναλλαγές στο υψόμετρο. Ουσιαστικά αποτελεί ένα πέρασμα μέσα από τους αμπελώνες δημιουργώντας μία κυκλική διαδρομή στο χωριό. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι στην Πλατεία Μαλανδρενίου, πλησίον Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου, ενώ θα υπάρχουν 2 σταθμοί υδροδοσίας, στο 4ο και στο 7ο χιλιόμετρο!

H γραμματεία του αγώνα, θα είναι στο χώρο εκκίνηση και τερματισμού και θα λειτουργήσει από τις 16.00!

Χρονικό όριο του αγώνα: Ορίζονται οι 1 ώρες και 30 λεπτά.

  • ΕΠΑΘΛΑ

Οι 3 πρώτες και 3 πρώτοι θα βραβευτούν με κύπελλα και θα συμμετάσχουν σε κλήρωση μεταξύ τους για ευχάριστα δώρα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν το αναμνηστικό του αγώνα όπως  και από μία φιάλη κρασιού προσφορά των τοπικών οινοποιιών!!!

Με το πέρας του αγώνα θα υπάρξει δωρεάν μπουφές με φρούτα, αναψυκτικά, νερά, εδέσματα και ξηρούς καρπούς.

  • Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι αθλήτριες και οι αθλητές, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα. Η συμμετοχή στον αγώνα αθλητών κάτω των 18 ετών ΔΕΝ θα επιτραπεί.

Κόστος συμμετοχής: ο αγώνας είναι ΔΩΡΕΑΝ και δεν απαιτείται κάποιο κόστος εγγραφής!

  • ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Δηλώσεις συμμετοχής: Πατήστε εδώ: https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=d3c2a09c526ffc8f9b951fb2b40df001&l=GR

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές, μέχρι και την Δευτέρα  28/08/2022 στις 20.00 (καταληκτική ώρα), ή μέχρι την συμπλήρωση το όριο συμμετοχών των 150 ατόμων.

Δηλώσεις συμμετοχής δεν θα γίνουν δεκτές την ημέρα του αγώνα

  • ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αμέσως μετά τον αγώνα. Το τσίπ χρονομέτρησης καλούνται όλοι οι δρομείς να το επιστρέψουν μετά τον αγώνα τους.

  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για τυχόν οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στα εξής τηλέφωνα όπως και στο σχετικό link που θα αναρτηθεί προσεχώς.

  • Kωνσταντίνος Δασακλής (6959566648)
  • Δημήτριος Βύρλας(6974481474)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run For Autism Rethymno 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
20ος Δρόμος Θυσίας Νάουσας
Δείτε περισσότερα
Run Greece 2024 - Ηράκλειο
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο