Dirfys Trail 2022

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
Dirfys Trail - λογότυπο

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο ορεινός αγώνα Dirfys Trail 2022. Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης.

Dirfys Trail 2022 – Προκήρυξη

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΔΡΟΜΕΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ανακοινώνει την διοργάνωση του 2ου αγώνα ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία “Dirfys Trail Run” που θα γίνει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 στη Στενή ΕΥΒΟΙΑΣΟ αγώνας θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΟΠΑΣΤΕ) Στερεάς Ελλάδας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας και την υποστήριξη από το Φυσιολατρικό Ορειβατικό Σύλλογο Στενής “Η Δίρφυς”.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σημείο αφετηρίας και τερματισμού το Δημοτικό Σχολείο Στενής ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 Ώρα εκκίνησης:

  • 30χλμ 09:30πμ
  • 15χλμ 09:45πμ
  • 5χλμ  09:45πμ
  • 1000μ 10:00 πμ

ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΩΝΑ:
Μέσω της διοργάνωσης επιτυγχάνεται η προβολή του τόπου μας, η προώθηση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, συντηρούνται και αναδεικνύονται τα μονοπάτια, ενισχύεται η περιβαλλοντική συνείδηση και προβάλλεται το σπάνιο φυσικό περιβάλλον, προστατευόμενο από το δίκτυο Natura, το οποίο μας φιλοξενεί κι οφείλουμε να προστατεύσουμε από την “πράσινη” ανάπτυξη που απειλεί με καταστροφή τη φύση. 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ:
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση, στο χώρο της γραμματείας για την παραλαβή των αριθμών.  

ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ:
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα παρέχεται δυνατότητα φύλαξης των προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων. Προτείνεται να μην τοποθετούνται πολύτιμα αντικείμενα σε τσάντες/σακίδια, καθώς σε περίπτωση απώλειάς τους η διοργάνωση δε φέρει καμία ευθύνη.  

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν άνδρες και γυναίκες που την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Μαθητές μπορούν να συμμετέχουν στους αγώνες εφόσον φέρουν Υπεύθυνη Δήλωση από τους κηδεμόνες τους.  *Ο αγώνας θα διεξαχθεί με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ που θα ισχύουν την ημέρα τέλεσης του αγώνα. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Στη διαδρομή των 30χλμ επιβάλλεται Αλουμινοκουβέρτα.  

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
Η χρονομέτρηση θα γίνει ψηφιακά με chip στο δρομικό παπούτσι. Τα αποτελέσματα θα παρουσιάζονται σε πραγματικό χρόνο, θα αναρτηθούν αμέσως μετά τον αγώνα, ενώ μήνυμα με τον προσωπικό χρόνο καθενός θα αποσταλεί αμέσως μετά τον τερματισμό. Παρέχεται υπηρεσία live streaming κατά τον τερματισμό. Τα οριστικά αποτελέσματα θα δημοσιευθούν αφού ελεγχθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.  Στη διαδρομή 30χλμ θα υπάρχει “πόρτα” αποκλεισμού στο 26,5χλμ με χρόνο 4 ώρες και 30 λεπτά από την εκκίνηση του αγώνα. Το όριο είναι κοινό για όλες τις κατηγορίες των αθλητών, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Μετά από τη συμπλήρωση του χρόνου που αναφέρεται, ο υπεύθυνος του σταθμού συνεχίζει να καταγράφει τους αθλητές αλλά ως εκπρόθεσμους, και οι αθλητές που καταφθάνουν εκεί, έχουν υποχρέωση να παραδώσουν τον αριθμό τους. 

ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ & ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ:

Α) Αγώνες 30ΧΛΜ-15ΧΛΜ-5ΧΛΜ

  • Έπαθλα απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών
  • ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30ΧΛΜ
    • 18 ετών έως 49 ετών
    • 50 ετών και άνω

Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο Β) Παιδικός αγώναςΣε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:Το κόστος συμμετοχής έχει ως εξής:

  • 31€ για τον αγώνα 30ΧΛΜ
  • 21€ για τον αγώνα 15ΧΛΜ
  • 12€ για τον αγώνα 5ΧΛΜ
  • Δωρεάν ο παιδικός αγώνας

Το αντίτιμο θα πληρώνεται ηλεκτρονικά με κάρτα (χρεωστική-πιστωτική), δε θα γίνονται δεκτές πληρωμές με άλλο τρόπο. Η πληρωμή θα γίνεται εντός πέντε (5) ημερών από την εγγραφή, αλλιώς δε θα ισχύει η εγγραφή. Μετά την πληρωμή θα αποστέλλεται επιβεβαιωτικό email.ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει:

  • 30χλμ
    • Ψηφιακή χρονομέτρηση με chip, αριθμό δρομέα, μετάλλιο, τεχνικό T-shirt, αδιάβροχο γιλέκο, υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και ιατρική περίθαλψη καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα.
  • 15χλμ
    • Ψηφιακή χρονομέτρηση με chip, αριθμό δρομέα, μετάλλιο, τεχνικό Τ-shirt, υδροδοχείο ορειβατικό 400ml, υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και ιατρική περίθαλψη καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα.
  • 5χλμ
    • Ψηφιακή χρονομέτρηση με chip, αριθμό δρομέα, μετάλλιο, τεχνικό Τ-shirt, μαντήλι λαιμού με πολλές εφαρμογές, υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και ιατρική περίθαλψη καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ:
Σε περίπτωση που λόγω του COVID-19 δεν επιτραπεί η τέλεση του αγώνα στη συγκεκριμένη ημερομηνία, θα ανακοινωθεί η μεταφορά του αγώνα σε νέα ημερομηνία. Όλες οι πληρωμές θα ισχύουν κανονικά και στη νέα ημερομηνία. Αν κάποιος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στη νέα ημερομηνία μπορεί να ζητήσει επιστροφή των χρημάτων του. Τα χρήματα θα επιστραφούν εκτός από ένα ποσό 2€ το οποίο παρακρατείται από την τράπεζα ως διαχειριστικά έξοδα.  

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ:
Τρεις ημέρες πριν τον αγώνα θα σταλεί με email στους συμμετέχοντες δρομείς ένα ερωτηματολόγιο υγειονομικών πληροφοριών το οποίο θα συμπληρώσουν online.  Εναλλακτικά μπορούν να επιδείξουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά στην γραμματεία κατά την παραλαβή του πακέτου χρονομέτρησης.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο http://www.dromeisevias.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος ορεινός αγώνας Kissavos Marathon Race «Ευάγγελος Κουμπάρος» 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Skiathos Trail Run 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
MoraitisRun 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο