37ος Γύρος Πάρνηθας

Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα

Share
Γύρος Πάρνηθας

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο 37ος Γύρος Πάρνηθας. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

37ος Γύρος Πάρνηθας – Ανακοίνωση

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αχαρνών ανακοινώνει τη διοργάνωση του 37ου ΓΥΡΟΥ ΠΑΡΝΗΘΑΣ για την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο αγώνας διοργανώνεται για 37η συνεχή χρονιά και σκοπεύει στη διάδοση των αθλημάτων βουνού, την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού, τη σύσφιξη των σχέσεων των νέων ανθρώπων και στο να δώσει την ευκαιρία σε πολύ κόσμο να βρεθεί για μια ακόμη φορά στην πολυαγαπημένη του Πάρνηθα.

Ο 37ος ΓΥΡΟΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ περιλαμβάνει 2 διαδρομές. Τη μεγάλη των 16 χλμ. για τους ενήλικες (άνδρες και γυναίκες) και τη μικρή των 4 χλμ. για τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια κάτω των 16 ετών).

Η εκκίνηση για τον μεγάλο γύρο θα δοθεί στις 10.00 ακριβώς και των παιδιών στις 10.15΄ Στη διαδρομή των 16 χλμ. θα υπάρχουν 2 σημεία παροχής νερού και μέριμνα αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών.

Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα θα είναι ο χώρος μπροστά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας – Πάρνηθα. Σε όλους τους δρομείς θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα, ενώ για τους 3 πρώτους των 18 κατηγοριών (κατά φύλο και ηλικία) έχουν αθλοθετηθεί κύπελλα!

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν και οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται επιτόπου στη γραμματεία του αγώνα, μέχρι δέκα λεπτά (10΄) πριν την εκκίνηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Voio Race Series 2024 - Namata
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
8ος Αγώνας Δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο