1st Porto Carras Sithonia Run 2022

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
1st Porto Carras Sithonia run 2022

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το 1st Porto Carras Sithonia Run 2022. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 5 & 1,5χλμ. με τις εκκινήσεις και τους τερματισμούς να γίνονται εντός των εγκαταστάσεων του Porto Carras. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

1st Porto Carras Sithonia Run 2022 – Προκήρυξη

Η τουριστική επιχείρηση Porto Carras με την υποστήριξη του Δήμου Σιθωνίας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης  προκηρύσσουν και διοργανώνουν αγώνες δρόμου 5.000m & 1.500m με τους παρακάτω όρους:

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

2.ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:

Εντός της εγκατάστασης του Porto Carras ( έμπροσθεν του συνεδριακού κέντρου OLYMPIC HALL )

3. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

3.1 Αγώνας Δρόμου 5.000 m
Ώρα Εκκίνησης: 17:00

3.2 Αγώνας Δρόμου 1.500 m
Ώρα Εκκίνησης: 18:00

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.portocarras.com.

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να συμμετέχει κάποιος στους Αγώνες Δρόμου του 1ου Porto Carras  Sithonia Run, και ειδικότερα για συμμετοχή σε:

–   5 Km θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12o έτος της ηλικίας του

–  1.5 Km, μπορούν να μετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών.

Σε περίπτωση ανήλικων δρομέων, που εγγράφονται ατομικά είναι απαραίτητη η προσκόμιση της Υπεύθυνης Δήλωσης συγκατάθεσης του γονέα ή κηδεμόνα που συναινεί στη συμμετοχή του ανηλίκου στον αγώνα, σύμφωνα με το περιεχόμενο της παραπάνω δήλωσης. Ο δηλωθείς «Υπεύθυνος Εγγραφής» ασκεί αποκλειστικά και υπεύθυνα τη γονική μέριμνα αυτών.

Σε περίπτωση ομαδικών εγγραφών γυμνασίων-λυκείων, συλλόγων, σωματείων, κ.ά. φορέων ο δηλωθείς ως  «Υπεύθυνος Ομαδικής Εγγραφής», φέρει την αποκλειστική ευθύνη της επιμέλειας και της πλήρους ευθύνης των ανηλίκων της ομάδας του.

Την ημέρα του Αγώνα θα ισχύσει το υγειονομικό πρωτόκολλο, όπως διαμορφωθεί με βάση τα τυχόν μέτρα που θα ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο.

5. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 

5.1 ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στην   ιστοσελίδα www.portocarras.com μέχρι και την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου  2022.

5.2 ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε με:

Α.ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ

Στην ιστοσελίδα www.portocarras.com

Β. ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ

Στο Porto Carras  και στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ στο Καυτανζόγλειο. (προέκταση Α.Γ. Δημητρίου)

5.3 ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ/ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Porto Carras

Στοιχεία :
Τηλέφωνο ατομικών εγγραφών :
Τ +306973651581

Τηλέφωνο ομαδικών εγγραφών :
Τ +306978140986

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας Κέντρου Εγγραφών: 
Καθημερινές & Σάββατο 10:00 έως 16:00.

Παραλαβή  Εξοπλισμού: Ο εξοπλισμός θα διανέμετε στο Olympic Hall που βρίσκεται στην εκκίνηση των διαδρομών.  

6.ΕΓΓΡΑΦΕΣ

6.1 ΕΙΔΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Οι εγγραφές διακρίνονται σε:

Α.   ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Β.   ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Γ.   ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ – ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ

Δ.   ΟΜΑΔΙΚΕΣ

Διαθέσιμη για ομάδα 10 ατόμων και άνω. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς αλλά και σε άτομα που επιθυμούν να συμμετέχουν ως ομάδα.

6.2 ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

6.2.1.

ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ – ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5Km

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ: Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση, Αριθμός Συμμετοχής, Μπλουζάκι Χορηγού, Αναμνηστικό Μετάλλιο, Παροχή Νερού, Παροχή Χυμών, Παροχή Ιατρικών Υπηρεσιών, Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Συμμετοχής.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 10 ΕΥΡΩ 

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ / ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ / Ή ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 10 ΑΤΟΜΩΝ: Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση, Αριθμός Συμμετοχής, Μπλουζάκι Χορηγού, Αναμνηστικό Μετάλλιο, Παροχή Νερού, Παροχή Χυμών, Παροχή Ιατρικών Υπηρεσιών, Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Συμμετοχής.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 7 ΕΥΡΩ 

6.2.2. ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ – ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1,5Km

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ: Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση, Αριθμός Συμμετοχής, Αναμνηστικό Μετάλλιο, Παροχή Νερού, Παροχή Χυμών, Παροχή Ιατρικών Υπηρεσιών, Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Συμμετοχής.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 6 ΕΥΡΩ 

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ: Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση, Αριθμός Συμμετοχής, Παιδικό Μπλουζάκι Χορηγού, Αναμνηστικό Μετάλλιο, Παροχή Νερού, Παροχή Χυμών, Παροχή Ιατρικών Υπηρεσιών, Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Συμμετοχής.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  ΕΥΡΩ  4

7. ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Α. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ : GR6401108380000083847002793

(Στην αιτιολογία θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφεται το Ονοματεπώνυμο και η κωδική ονομασία : Sithonia Run).

Σε περίπτωση ΟΜΑΔΙΚΗΣ συμμετοχής , παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσετε με την

Υπεύθυνη ομαδικών εγγραφών :  Τ +306978140986

Β.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ
Στο Porto Carras  και στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ στο Καυτανζόγλειο. (προέκταση Α.Γ. Δημητρίου)

8. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ

8.1 Διακρίσεις – Έπαθλα

Σε όλους τους δρομείς που θα συμμετέχουν και θα τερματίσουν στους Αγώνες 5 Km & 1,5 Km θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα καθώς και έπαθλα στους νικητές. Νικητές θα ανακηρυχθούν οι πρώτοι τρεις (3) εγγεγραμμένοι δρομείς, γυναίκες και άντρες αντίστοιχα, που θα τερματίσουν στους Αγώνες  5 Km & 1,5 Km,

Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες που θα τερματίσουν στον αγώνα δρόμου της επιλογής τους, θα έχουν τη δυνατότητα να τυπώσουν το Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Συμμετοχής τους, μέσω της ειδικής εφαρμογής της διαδικτυακής Πύλης της Διοργάνωσης www.portocarras.com.

8.2 Ειδικές Βραβεύσεις

  • Μαζικότερη συμμετοχή (πολυπληθέστερη ομαδική συμμετοχή)
  • Δημοτικά– Γυμνάσια -Λύκεια
  • Αθλητικά – Πολιτιστικά σωματεία
  • Ο Μεγαλύτερος και ο Μικρότερος Ηλικιακά δρομέας

9. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ζήτημα υγείας προκύψει κατά τη διάρκεια του αγώνα ή μετά. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε ιατρική εξέταση. Οι δρομείς λαμβάνουν μέρος με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη και υπεύθυνη δήλωση-συγκατάθεση κηδεμόνα, έχοντας κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κάθε καρδιολογικό ή άλλο έλεγχο.

Για τον αγώνα θα εφαρμοστούν όλα τα κριτήρια ασφάλειας και διαφύλαξης της δημόσιας υγείας τα οποία θα ισχύουν την περίοδο υλοποίησης του αγώνα, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών φορέων. Θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση προς όλους τους εγγεγραμμένους δρομείς σχετικά με όλες τις πτυχές της διοργάνωσης, τους κανονισμούς και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ. Ο Αγώνας θα διεξαχθεί βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, το οποίο θα αναρτηθεί έγκαιρα στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης και θα είναι εγκεκριμένο από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, προσωπικό Ιατρικών υπηρεσιών και  Πρώτων Βοηθειών θα βρίσκεται στην περιοχή εκκίνησης-τερματισμού αλλά και σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής, για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού με την παροχή Πρώτων Βοηθειών.

10. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Εμφιαλωμένο νερό και τουαλέτες θα διατίθεται στην εκκίνηση, στον τερματισμό καθώς και στους σταθμούς τροφοδοσίας. Ιατρική Υποστήριξη θα υπάρχει στην αφετηρία  στον τερματισμό, καθώς και σε όλο το μήκος της διαδρομής

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Σε κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής θα υπάρχει σχετική ένδειξη.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΓΩΝΑ

– για τον Αγώνα Δρόμου  5Km είναι  η 1ώρα

για τον Αγώνα Δρόμου 1,5Km είναι τα 20λεπτά

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση έχει αναλάβει εταιρία επίσημης χρονομέτρησης. Όλοι οι δρομείς πρέπει να φορούν τον αριθμό συμμετοχής με το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης που θα παραλάβουν από το Κέντρο Εγγραφών. Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης για την καταγραφή των χρόνων θα υπάρχουν στην εκκίνηση και στον τερματισμό και σε σημεία της διαδρομής. Δρομείς χωρίς ηλεκτρονική ένδειξη δεν θα κατατάσσονται.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.portocarras.com.

11. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

H οργανωτική επιτροπή διασφαλίζει ότι τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για συγκεκριμένο σκοπό (διαχείριση λίστας εγγραφών) , αποθηκεύονται με ασφαλή τρόπο ούτως ώστε να προστατεύεται η εμπιστευτικότητα, ακεραιότητα. Η μόνη διαθεσιμότητά που θα υπάρχει θα είναι για τυχόν διόρθωση των στοιχείων σας τα οποία μπορεί να είναι λανθασμένα ή ελλιπή η και  αίτημα για την διαγραφή τους. Επίσης φωτογραφίες, βίντεο που θα τραβηχτούν κατά την διάρκεια των αγώνων θα χρησιμοποιηθούν από την οργάνωση για κοινοποίηση στα social media του αγώνα (facebook,instagram,youtube κτλ.).

12. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Αιτήματα για ακύρωση εγγραφής δεν θα γίνονται δεκτά και δεν θα πραγματοποιείται καμία επιστροφή της συνδρομής συμμετοχής.  

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ
Κυπαρίσσης Ντέμπλας
Δήμαρχος Σιθωνίας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ PORTO CARRAS
Κωνσταντίνος Καναράς        
Αντιπρόεδρος συγκροτήματος PORTO CARRAS

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αναστάσιος Τομπούλης                                

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Αγώνας Δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
1o Kalamata Mountain Run
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Ειρηνοδρομία 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο