Polar Grit X

Το καρδιοσυχνόμετρο που σας συντροφεύει στα πάντα (και για πάντα)

Share

Ένα καρδιοσυχνόμετρο ειδικά σχεδιασμένο για να είναι κοντά στους δραστήριους δρομείς, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, δημιούργησε η Polar. Πρόκειται για το Polar Grit  Χ, ένα μοντέλο που συνδυάζει ανθεκτικό σχεδιασμό και κορυφαίες προπονητικές λειτουργίες και δυνατότητες της Polar Flow, της απόλυτης προπονητικής πλατφόρμας.

Το Polar Grit X καταφέρνει να σας συνοδεύει ακόμα και στις πιο δύσκολες και πιο επικές προπονήσεις  με τη βοήθεια του έξυπνου βοηθού τροφοδοσίας ενέργειας, της εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας ζωής της μπαταρίας (από 40 έως και 100 ώρες συνεχούς προπόνησης) και της αυτόματης παρακολούθησης της νυχτερινής αποκατάστασης.

Ας το δούμε αναλυτικότερα…

Κορυφαίες προπονητικές λειτουργίες για λάτρεις της υπαίθρου

Σχεδιασμένο για τους λάτρεις της φύσης, και όχι μόνο, διαθέτει ενσωματωμένη τεχνολογία GPS και αισθητήρα μέτρησης καρδιακής συχνότητας στον καρπό Precision Prime™. Σε διαρκή σύνδεση με την κατάστασή σας ελέγχει τη μέτρηση του άγχους ενημερώνοντάς σας πώς θα πρέπει να προσαρμόσετε την προπόνησή σας όταν δεν είστε στην καλύτερή σας κατάσταση, ελέγχοντας το προπονητικό φορτίο (Training Load Pro™), τη νυχτερινή αποκατάσταση (Nightly Recharge™), αλλά και τη μέτρηση του ύπνου (Sleep Plus Stages™).

Η ειδική λειτουργία FitSpark™ προσφέρει καθημερινή προπονητική καθοδήγηση που προσαρμόζεται ανάλογα με τους στόχους και την κατάστασή σας για να κατακτήσετε νέα μονοπάτια. Επιπλέον, η δυνατότητα μέτρησης της δρομικής ισχύος από τον καρπό είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την διαλειμματική προπόνηση, αλλά και κατά την προπόνηση σε ανηφόρες, ενημερώνοντάς σας για την εξωτερική επιβάρυνση του τρεξίματός σας, ενώ λαμβάνετε λεπτομερείς πληροφορίες για τα στατιστικά της κάθε σας προπόνησης τόσο σε ανηφορικό όσο και σε κατηφορικό επίπεδο (Hill Splitter™).

Το Polar Grit X προσφέρει καθοδήγηση στην κάθε σας διαδρομή από την Komoot, έξυπνη υπενθύμιση τροφοδοσίας (FuelWise™) που συμβάλλει στη διατήρηση των ενεργειακών επιπέδων στο βέλτιστο επίπεδο, αλλά και δυνατότητα πρόγνωσης καιρού για να αποφεύγετε τις δύσκολες καταστάσεις στην ύπαιθρο.

Και αν νομίζετε ότι το  Polar Grit X είναι μόνο για τρέξιμο κάνετε λάθος. Η λειτουργία Swimming metrics σας επιτρέπει να λαμβάνετε δεδομένα σε αθλήματα κολύμβησης, ενώ η προπονητική πλατφόρμα Polar Flow προσφέρει πάνω από 130 προσαρμόσιμα προφίλ αθλημάτων για να επιλέξετε τα αγαπημένα σας.

Μάθετε περισσότερα στο: https://sciencetech.gr/el/shop/polar-grit-x-green/

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο