Έλα και φέτος στην ομάδα Polias Runners team powered by Runner Magazine

Σε περιμένουμε στις 8/5 να τρέξουμε παρέα στο Wings for Life World Run

Share
Polias Runners team powered by Runner Magazine - Wings for life 2022

H Ομάδα Polias Runners team και το Runner Magazine σε προσκαλούν να συμμετέχεις και φέτος στο Wings for Life World Run, τον παγκόσμιο φιλανθρωπικό αγώνα που συγκεντρώνει χρήματα βοηθώντας στην έρευνα για τη θεραπεία για τον τραυματισμό του νωτιαίου μυελού.

Φέτος ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 8 Μαΐου στις 14:00 (για την Ελλάδα) και οι Polias Runners, Κατερίνα Ασημακοπούλου και Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, σε περιμένουν στη βάση της προπονητικής ομάδας στον Περιβάλλοντα Χώρο του ΟΑΚΑ να τρέξετε μαζί και να μεταφέρετε το μήνυμα.

Δείτε στη συνέχεια το μήνυμα της Κατερίνας Ασημακοπούλου, η οποία κατέχει περισσότερους από 10 πανελλήνιους τίτλους στις αποστάσεις των 5.000μ., 10.000μ. και Ημιμαραθώνιου και είναι παράλληλα προπονήτρια της ομάδας των Polias Runners.
https://www.instagram.com/stories/katrin_assimakopoulou/2830971300331548846/?igshid=MDJmNzVkMjY

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικ΄΄ής τους κατάσταστης, ακόμα και αν δεν αθλούνται, αλλά θέλουν να υποστηρίξουν αυτή τη σημαντική προσπάθεια.

Οι εγγραφές γίνονται στο  www.wingsforlifeworldrun.com, όπου μπορεί όποιος επιθυμεί να αναζητήσει την ομάδα POLIAS RUNNERS TEAM POWERED BY RUNNER MAGAZINE και να γίνει μέλος.

Η ομάδα Polias Runners team powered by Runner Magazine είναι ανοικτή οπότε μπορείτε να προσκαλέσετε όσους θέλετε. Το κόστος εγγραφής είναι 10€, ποσό που θα διατεθεί 100% στην έρευνα για την θεραπεία παθήσεων από τον τραυματισμό του νωτιαίου μυελού, ενώ όσοι επιθυμο΄ύν μπορούν προαιρετικά να προσφέρουν περισσότερα έτσι ώστε να προσεγγίσουμε το στόχο που έχει θέσει η ομάδα.

Η εφαρμογή που έχει δημιουργήσει το Wings For Life World Run προσ΄φέρει πραγματικά μία μοναδική εμπειρία και σίγουρα θα σας βοηθήσει να το διασκεδάσετε είτε τρέξετε μόνο σας σε όποιο μέρος επιθυμείται είτε πάρε μέρος μαζί με τις coaches των Polias Runners στο ΟΑΚΑ.

Μάθε περισσότερα για τον αγώνα και την εμπειρία που θα ζήσεις πατώντας εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο