Θα πραγματοποιηθεί ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας;

Διαβάστε τα τελευταία νέα

Share
Νέα ημερομηνία για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Η κατάσταση που επικρατεί δεν επιτρέπει βεβαιότητες σχετικά με την πραγματοποίηση των αγώνων, ωστόσο, η σημερινή ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ σχετικά με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθώνιου – το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας – αποτελεί ένα θετικό μήνυμα για τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης διοργάνωσης στις 20 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ ενέκρινε στη χθεσινή (27/8) συνεδρίαση την προκήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ημιμαραθωνίου δρόμου Α/Γ 2020.

Ο ΗμιΜαραθώνιος Δρόμος Ανδρών – Γυναικών, αγώνισμα τoυ Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α/Γ  έτους 2020, θα διεξαχθεί την Κυριακή  20 Σεπτεμβρίου 2020 στο κέντρο της Αθήνας με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Συντάγματος, επί της Λ. Βασ. Αμαλίας μπροστά στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτημε ώρα εκκίνησης για  τους  Άνδρες και  για  τις  Γυναίκες στις 07:30.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν αποκλειστικά και μόνο με email μέχρι την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 14:00 στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση entries@segas.gr.  Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τη συμμετοχή στον 9ο ΗμιΜαραθώνιο  Δρόμο για φιλάθλους, αλλά και αθλητές σωματείων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχουν στο αγώνισμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2020, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.athinahalfmarathon.gr όλες οι σχετικές πληροφορίες που αναφέρονται στις προϋποθέσεις συμμετοχής.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στην προκήρυξη καθώς και τα έντυπα για την δήλωση συμμετοχής Ε Δ Ω

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ:

Όλοι οι εμπλεκόμενοι με τη διοργάνωση θα πρέπει να τηρούν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Ε.Ο.Δ.Υ. καθώς και  τα αντίστοιχα Υγειονομικά Πρωτόκολλα διεξαγωγής αγώνων που ισχύουν για διοργανώσεις εκτός σταδίου, με τις οποιεσδήποτε τροποποιήσεις που θα ισχύουν μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης και αφορούν την πρόληψη της μετάδοσης της COVID – 19. 

Αναλυτικά η συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, για αθλητές και αθλήτριες  που έχουν Δελτίο κλπ. προϋποθέσεις (σύμφωνα με τα παραπάνω) θα απαιτείται  και πρόσφατη (το πολύ 2 ημέρες πριν τον Αγώνα) ιατρική βεβαίωση ότι δεν έχουν κάποιο από τα συμπτώματα που χαρακτηρίζουν την COVID-19 ή αρνητικό τεστ για τον κορονοϊό, που θα έχει πραγματοποιηθεί μέσα σε 48 ώρες πριν τη διεξαγωγή του αγωνίσματος.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΤΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΓΑΣ. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Κλείσιμο εγγραφών
Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο