15ος Δρόμος του Απολλόδωρου

9-7-2016: Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης (Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής), ο Δήμος Κοζάνης, ο Σύλλογος “Φίλοι Μουσείου και Αρχαιοτήτων Αιανής”, με τη στήριξη των Συλλόγων της Αιανής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με την επωνυμία Αἰαναῖα Ἆθλα διοργανώνει τον 15ο Δρόμο του Απολλόδωρου.

Share

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης (Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής), ο Δήμος
Κοζάνης, ο Σύλλογος “Φίλοι Μουσείου και Αρχαιοτήτων Αιανής”, με τη στήριξη των Συλλόγων της Αιανής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με την επωνυμία Αἰαναῖα Ἆθλα διοργανώνει τον 15ο Δρόμο του Απολλόδωρου το Σάββατο 9 Ιουλίου.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης (Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής), ο Δήμος Κοζάνης, ο Σύλλογος “Φίλοι Μουσείου και Αρχαιοτήτων Αιανής”, με τη στήριξη των Συλλόγων της Αιανής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με την επωνυμία Ααναα θλα:

Αιανή 2016, “Εορταί μηνών Πανάμου – Λωίου – Γορπιαίου – Εκδηλώσεις πνεύματος και άσκησης σώματος” διοργανώνουν το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 τον 15ο Δρόμο του Απολλοδωρου προς τιμή του αρχαίου Αιαναίου δρομέα.
Ο αγώνας δρόμου επί ανωμάλου εδάφους, αποστάσεων 1.000, 3.000 και 5.000 μέτρων, θα έχει ως αφετηρία το Αρχαιολογικό Μουσείο και πορεία προς το ρέμα του Χάνδακα (θέση ιδιαίτερου φυσικού κάλλους), τους αρχαιολογικούς χώρους (αρχαία πόλη και βασιλική νεκρόπολη), το πλατανόδασος της θέσης Γιαννούκα Βρύση και τη μεταβυζαντινή Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, για να καταλήξει στο Πάρκο της Αιανής όπου θα γίνει η απονομή των επάθλων και το δαφνοστεφάνωμα των αθλητών.
Μπορούν να συμμετέχουν όλες οι ηλικίες από 5 ετών και άνω.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ στις 18:00 από το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Ηλεκτρονικά έως Πέμπτη 07-07-2016 στο mail: efakoz@culture.gr
Καθημερινά, δήλωση συμμετοχών στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής έως και μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Πληροφορίες-Δηλώσεις Συμμετοχής :
ΕΦ.Α Κοζάνης-Γραμματεία 2461098800
Μπούκου Δέσποινα 6945212710

Διευκρινίζεται ότι φέτος θα υπάρχει μία αλλαγή στη συνηθισμένη πορεία λόγω των έργων στην Πλατεία της Αιανής.

Για περισσότερες πληροφορίες, για τις διαδρομές των αγώνων και για τις δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το Site: www.mouseioaianis.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δρομείς δείχνουν το δρόμο
Εκτός από έναν ξεχωριστό αγώνα σε οργανωτικό επίπεδο, οι διοργανωτές του 5ου Ημιμαραθώνιου δρόμου “Θανάσης Σταμόπουλος” που θα γίνει την Κυριακή 18 Μαρτίου στα Τρίκαλα φροντίζουν και για τη φιλανθρωπική κινητοποίηση των δρομέων. Δείτε το δελτίο τύπου με τις δράσεις της διοργάνωσης, την ανταπόκριση των δρομέων αλλά και το πώς μπορεί ο καθένας να βοηθήσει.
Hydra's Trail Event 2022
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Iti Trail Run
22-4-2018: Αγώνας trail στην όμορφη Παύλιανη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο