Κλείνουν οι εγγραφές για τον Taygetos Challenge by Salomon

Δείτε τις τελευταίες πληροφορίες για τον ορεινό αγώνα στον Ταΰγετο

Share

Η διοργάνωση του Taygetos Challenge by Salomon μας ενημερώνει για το κλείσιμο των εγγραφών τη Δευτέρα 20 Μαρτίου και μας δίνει τις τελευταίες πληροφορίες για τον αγώνα και για τις παροχές.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

«Λίγες μέρες έμειναν για την όγδοη επανάληψη του Taygetos Challenge στην πανέμορφη Καρδαμύλη και των αγαπημένων ορεινών αγώνων οι οποίοι έχουν γίνει θεσμός στην περιοχή, με το Δήμο Δυτικής Μάνης αρωγό στην προσπάθεια του υπεύθυνου διοργάνωσης 2407 Mountain Activities ώστε να σας προσφέρει μία ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία.

Οι συμμετέχοντες έχουν να επιλέξουν μεταξύ τριών διαδρομών που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις. Την Marathon με συνολικό μήκος 37.4 χλμ και 2.320 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς, την Experience με 20 χλμ μήκος και Υ+ 1.120 μέτρα και τη Fun με 5 χλμ μήκος και Υ+ 200 μέτρα. Όπως κάθε χρόνο βέβαια η αγωνιστική δράση ξεκινάει από το Σάββατο μεσημέρι με το Vertical Speed (650 μέτρα με Υ+ 150 μέτρα) στο οποίο συμμετέχουν και οι μικροί μας φίλοι.  Δεν ξεχνάμε πως για να πάρει κάποιος κατάταξη στο Challenge πρέπει να έχει πάρει κατάταξη και στον Κάθετο αγώνα του Σαββάτου αφού οι νικητές βγαίνουν με το άθροισμα των βαθμών που κερδίζουν οι αθλητές και από τις δύο αγωνιστικές μέρες.
Η Marathon διαδρομή, όπως κάθε χρόνο, ανοίγει το Ελληνικό Πρωτάθλημα Skyrunning by Salomon το οποίο αναμένεται και φέτος να έχει πολύ ενδιαφέρον αφού οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες ορεινών αγώνων της χώρας μας έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και είναι σίγουρο ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον όσων θα παρακολουθήσουν την εξέλιξη του αγώνα.
Η διοργάνωση, με μικρό αντίτιμο (10 ευρώ/άτομο), έχει οργανώσει τη μεταφορά σας με λεωφορείο από την Αθήνα στην Καρδαμύλη και πίσω. Αναχώρηση, Σάββατο πρωί από Αθήνα και Κυριακή απόγευμα από Καρδαμύλη για την επιστροφή. Ακριβείς ώρες και σημεία αναχώρησης θα βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα.

Τελευταία μέρα εγγραφών είναι η Δευτέρα 20/3.

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.taygetoschallenge.com  όπου θα βρείτε αναλυτικές λεπτομέρειες για την κάθε διαδρομή, τους κανονισμούς, τους σταθμούς ανεφοδιασμού, τα  καταλύματα της περιοχής και το πρόγραμμα των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία, απορία ή άλλη διευκρίνηση.  

Οι παροχές προς τους συμμετέχοντες θα είναι για ακόμη μία χρονιά πολλές και ουσιαστικές.

Η εταιρεία Salomon www.salomon.com η οποία στηρίζει δυναμικά την εκδήλωση από την πρώτη κιόλας χρονιά, είναι ο μεγάλος χορηγός και εκτός της σημαντικής υλικοτεχνικής βοήθειας θα προσφέρει και φέτος το αναμνηστικό μπλουζάκι του αγώνα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η εταιρεία Suunto www.suunto.com που εδώ και χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, με χειροποίητα αθλητικά ρολόγια που έχουν δοκιμαστεί στις σκληρότερες συνθήκες του κόσμου, θα κληρώσει ένα ρολόι Spartan Sport Blue HR στους τερματίζοντες την μεγάλη διαδρομή του Taygetos Challenge (Vertical + Marathon). Από την κλήρωση εξαιρούνται οι αθλητές της Salomon Hellas.

Η πλέον γνωστή και καταξιωμένη ελληνική εταιρεία στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών ΒΙΚΟΣ ΑΕ www.vikoswater.gr θα φροντίσει για την κάλυψη των σταθμών υδροποσίας, προσφέροντας το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος».

Η εταιρεία Βερύκιος www.verykios.gr η οποία υιοθετεί αυστηρά κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας θα σας προσφέρει φρέσκα φρούτα ενώ τα X-TREME STORES Καλαμάτας έχουν φροντίσει να καλύψουν τις ενεργειακές σας ανάγκες με ισοτονικά και τζελάκια.

Η εκδοτική – χαρτογραφική εταιρεία Ανάβαση www.mountains.gr είναι μια εταιρεία με βαθιά γνώση της ελληνικής υπαίθρου με χάρτες που καταξιώθηκαν και αγαπήθηκαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό από τους πεζοπόρους και τους “ψαγμένους” ταξιδιώτες για τον πλούτο και την ακρίβεια των δεδομένων τους αλλά και για τις ποικίλες πληροφορίες που παρέχουν. Στο νέο επικαιροποιημένο χάρτη που αφορά την ΕΞΩ ΜΑΝΗ αποτυπώνονται για πρώτη φορά οι διαδρομές αγώνα ορεινού τρεξίματος ο οποίος και θα προσφερθεί στους πρώτους αθλητές όλων των κατηγοριών του Taygetos Challenge.

Η εξειδικευμένη εταιρεία περιποίησης των άκρων σας Vimaplus www.vimaplus.gr προσφέρει στους τρεις πρώτους και τρεις πρώτες της γενικής του Challenge (Vertical + Marathon) θεραπεία ποδιών ενώ δύο τυχεροί μετά από κλήρωση θα κερδίσουν προϊόντα φροντίδας ποδιών.

Το εργομετρικό κέντρο myathlete www.myathlete.gr προσφέρει σε κλήρωση δύο εργομετρήσεις. Μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός ή η τυχερή που θα έχετε την ευκαιρία να αξιολογήσετε τη φυσική σας κατάσταση με τον πλέον επιστημονικό τρόπο.

Το Cryosauna Studio www.cryosaunastudio.gr προσφέρει ότι ακριβώς χρειάζεται ένας αθλητής μετά από έναν αγώνα αφού μετά από κλήρωση τρεις τυχεροί θα κερδίσουν μία συνεδρία αποκατάστασης και άλλοι τρεις αποκατάσταση με τις μπότες Normatec.

Το σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας Physioathens www.physioathens.gr με τον  υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τους εξειδικευμένους συνεργάτες προσφέρει σε κλήρωση τέσσερα αθλητικά μασάζ και έκπτωση 25% σε όλες τις υπηρεσίες του κέντρου προς όλους τους συμμετέχοντες.

Για να δείτε και τις υπόλοιπες παροχές πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο