Run for the Kids with disabilities 2023: Συνεχίζονται οι εγγραφές

Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας

Share

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα «Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 στο Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας) με διοργανωτές είναι το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακής Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α) και ο Σύλλογος Ιωνάς ΑμεΑ.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες απόστασης 5χλμ και 10χλμ σε κυκλική διαδρομή 2,5χλμ εντός του Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας) καθώς και αγώνα 800μ για ΑμεΑ. Ολες οι διαδρομές θα έχουν εκκίνηση και τερματισμό την πλαζ του ιδρύματος.  Ήδη στον αγώνα έχουν εγγραφεί να τρέξουν εκατοντάδες δρομείς, όλων των ηλικιών και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τους σκοπούς και το έργο του Κ.Κ.Π.Π.Α και ειδικότερα του Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας μέσα από το άνοιγμα του χώρου στους δρομείς και παράλληλα την ευκαιρίας ισότιμης συμμετοχής των παιδιών και των ανθρώπων που τους φροντίζουν σε έναν αγώνα δρόμου.

Οι εγγραφές γίνονται πατώντας εδώ.

Στον ίδιο σύνδεσμο μπορούν να δηλώσουν και ενδιαφερόμενοι εθελοντές για βοήθεια στη διοργάνωση αλλά και γενικότερα στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας

Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 όλοι μαζί θα τρέξουμε για όλα τα παιδιά με αναπηρία.

Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία - Run for the Kids with disabilities 2023

Το Κέντρο Κοινωνικής  Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, υπάγεται στον έλεγχο και την εποπτεία του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με έδρα το νομό Αττικής.

Συγκεκριμένα, υπό την εποπτεία του βρίσκονται :

  • Δύο Κέντρα φιλοξενίας 90 περίπου παιδιών (βρεφών & προνηπιακής ηλικίας), στις περιοχές του Ίλιου και της Πεντέλης
  • Τρία Κέντρα φιλοξενίας 220 περίπου ηλικιωμένων – ευπαθών ατόμων, στις περιοχές της Αγ. Βαρβάρας (Αιγάλεω), των Μελισσίων και της Βούλας.
  • Ένα Κέντρο διάγνωσης και αποκατάστασης παιδιών που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες (Παιδικό Αναπτυξιακό Κέντρο “Μιχαλήνειο”) στον Πειραιά.
  • Δύο Κέντρα που φιλοξενούν 50 περίπου παιδιά και εφήβους στις περιοχές του Αλίμου και της Ν. Σμύρνης
  • Ένα Κέντρο αποκατάστασης 95 παιδιών και νέων με αναπηρίες στη Βούλα (πρώην ΠΙΚΠΑ), όπου φιλοξενούνται περίπου 95 παιδιά Αμεα, βρεφικής, προ & νηπιακής ηλικίας, έφηβοι και νεαροί ενήλικες με συνοδά πολλαπλά προβλήματα υγείας, οργανικά σύνδρομα & νοητική υστέρηση.

Σύλλογος Ιωνάς ιδρύθηκε το έτος 2007 με σκοπό την αποκατάσταση και βελτίωση της κινητικής κατάστασης Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ) καθώς και την προετοιμασία των ατόμων αυτών για συμμετοχή τους σε αθλητικές διοργανώσεις.

Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία - Run for the Kids with disabilities 2023
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο