Καθημερινή άσκηση: Τελικά φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου μετά τη γυμναστική;

Φρόντισε την υγεία της επιδερμίδας σου με τη σειρά Hygienic της Pharmasept!

Share
Pharmasept φροντίδα επιδερμίδας

Μπορεί να θεωρείται αυτονόητο, αλλά οι περισσότεροι δεν σκεφτόμαστε πως όταν γυμναζόμαστε, η επιδερμίδα μας ως το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας, συμμετέχει ενεργά με τη διαδικασία της εφίδρωσης. Όσο λοιπόν τρέχουμε, σηκώνουμε βάρη ή κάνουμε yoga, ιδρώνουμε από το κεφάλι μέχρι τα πόδια, γι’ αυτό και όπως φροντίζουμε να χαλαρώσουμε τους μυς μετά το τέλος της προπόνησης, χρειάζεται να περιποιηθούμε και το δέρμα μας.

Τα βήματα για τη σωστή φροντίδα της επιδερμίδας!

Εκτός της γυμναστικής και της επίδρασης που έχει στην υγεία της επιδερμίδας μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το δέρμα μας καλείται καθημερινά να μας προστατεύσει από διάφορους εξωτερικούς παράγοντες, γι’ αυτό και πρέπει να κάνουμε τουλάχιστον δύο βασικά βήματα για τη φροντίδα του. Μιλάμε φυσικά για τον σωστό καθαρισμό και τη βαθιά ενυδάτωση, δύο φαινομενικά απλά βήματα, που όμως βοηθούν σημαντικά στη διατήρηση ενός υγιούς επιδερμικού φραγμού, χωρίς ξηρότητα και ερεθισμούς.

Τι δεν πρέπει να λείπει, λοιπόν, από την τσάντα της προπόνησής σου, αλλά και από το ντουλάπι του μπάνιου σου; Την απάντηση τη φέρνει η Pharmasept, η οποία δημιούργησε την ολοκληρωμένη σειρά καθημερινής φροντίδας Hygienic, με προϊόντα υγιεινού καθαρισμού και περιποίησης για όλο το σώμα και το πρόσωπο!

Τα προϊόντα της σειράς Hygienic που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες της επιδερμίδας σου πριν αλλά και μετά την προπόνηση, είναι τα Hygienic Shower, Hygienic Ultra Hydra Lotion και Hygienic Mild Deo Roll-On, καθώς περιέχουν ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και είναι εμπλουτισμένα με συστατικά πλούσιας ενυδατικής και καταπραϋντικής δράσης. Αυτό που ξεχωρίζει τη συγκεκριμένη σειρά είναι το Πατενταρισμένο Σύστημα Καθαρισμού και Απόσμησης της Pharmasept, το οποίο προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη αποσμητική δράση για καθαρή εφίδρωση όλο το 24ωρο, ενισχύοντας την ισορροπία της επιδερμίδας, χωρίς να αναστέλλει τους φυσικούς βιολογικούς μηχανισμούς της!

Βήμα #1 Καθαρισμός

Καθώς η διαδικασία της εφίδρωσης βοηθά στην αποτοξίνωση του δέρματος από τους ρύπους και τα βακτήρια στην επιφάνεια του δέρματος, το πρώτο βασικό βήμα της περιποίησης είναι φυσικά ο καθαρισμός για να ελευθερωθούν ξανά οι πόροι της επιδερμίδας! Το αφρόλουτρο Hygienic Shower με το πατενταρισμένο σύστημα καθαρισμού και απόσμησης της Pharmasept, προσφέρει αποδεδειγμένη αποσμητική δράση και καθαρή εφίδρωση της επιδερμίδας. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση για το σώμα, το πρόσωπο και την ευαίσθητη περιοχή, ενώ χάρη στην ειδικά μελετημένη σύνθεσή του, αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο.

View this post on Instagram

A post shared by Pharmasept (@pharmasept)

Βήμα #2 Ενυδάτωση 

Ο καθαρισμός πρέπει να ακολουθείται πάντα από τη βαθιά ενυδάτωση και αυτό γιατί έτσι «κλειδώνουμε» την υγρασία στην επιδερμίδα, ενισχύοντας την ελαστικότητά της για να παραμείνει υγιής. Σε αυτό το βήμα πρωταγωνιστεί το Hygienc Ultra Hydra Lotion, ένα γαλάκτωμα σώματος εντατικής ενυδάτωσης που συμβάλλει στην ενίσχυση της λειτουργίας του δερματικού φραγμού. Έχει λεπτόρρευστη υφή, απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Μάλιστα, έχει αποδειχθεί κλινικά ότι αυξάνει κατά 75% την ενυδάτωση στην επιδερμίδα μετά από εφαρμογή 30 λεπτών!

Pharmasept Ultra Hydra Lotion
Hygienic Ultra Hydra Lotion

Last but not least, το αποσμητικό!

Ένα εξίσου βασικό βήμα βέβαια στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας είναι και το αποσμητικό! Η ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης, χρειάζεται την προσοχή μας, καθώς η εφίδρωση σε συνδυασμό με την τριβή από τα υφάσματα προκαλούν ξηρότητα. Η Pharmasept έχει φροντίσει και γι’ αυτό! Έτσι στη σειρά Hygienic βρίσκουμε το αποσμητικό Hygienic Mild Deo Roll-On, που είναι σε κρεμώδη υφή, χωρίς άλατα αλουμινίου, αλκοόλη, ταλκ και σιλικόνες. Είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες, προσφέρει 24ωρη αποτελεσματική προστασία κατά των οσμών, ενώ παράλληλα επιτρέπει τη φυσική εφίδρωση της επιδερμίδας, χωρίς να φράζει τους πόρους.

Hygienic Mild Deo Roll-On

Επιπλέον, η σειρά Hygienic περιλαμβάνει εξειδικευμένα προϊόντα που προστατεύουν τα πόδια από την έντονη εφίδρωση και την κακοσμία:

✔️ Hygienic Intensive Repair Foot Cream, κρέμα εντατικής επανόρθωσης για σκληρά και σκασμένα πόδια.
✔️ Hygienic Intense Repair Balm, balm εντατικής επανόρθωσης για την αντιμετώπιση των έντονων σκληρύνσεων σε πόδια, φτέρνες, αγκώνες και γόνατα, με συστατικά μαλακτικής και απολεπιστικής δράσης.
✔️ Hygienic Foot Powder, πούδρα με φυσικό άμυλο για πόδια και υποδήματα, κατά του ιδρώτα και της κακοσμίας.
✔️ Ηygienic Foot Spray, αποσμητικό spray ποδιών καθημερινής χρήσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του ιδρώτα και της κακοσμίας.

Δες πώς να επιλέγεις την κατάλληλη αντηλιακή προστασία για την άσκηση.

Λίγα λόγια για τη PHARMASEPT:

Η PHARMASEPT δημιουργεί δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλής δερματολογικής αξίας, που διατίθενται στο χώρο του φαρμακείου. Απευθύνεται σε καταναλωτές όλων των ηλικιών, προσφέροντας φροντίδα για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Όλες οι σειρές των προϊόντων είναι δερματολογικά ελεγμένες, με απόλυτο σεβασμό στη φυσιολογία και το pH του δέρματος και είναι κλινικά δοκιμασμένες σε αναγνωρισμένα εργαστήρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H Helen Obiri μας παρουσίασε το... μέλλον της Οn στην Βοστόνη
Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon
Απίθανα πράγματα από την Tsegay στο 1ο Diamond League της σεζόν - Παγκόσμιο o Duplantis
Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Κίνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο