9ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου»

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
9ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου»

Το Σάββατο 17 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο 9ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου». Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

9ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου» – Προκήρυξη

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Ο φετινός αγώνας δρόμου είναι αφιερωμένος στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Αθήνας ΚΕΦΙ και στην Παγκόσμια ημέρα Επιβιωσάντων Καρκίνου

Ο Σύλλογος Αθλουμένων Πολυτεχνειούπολης-Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου (ΣΑΠΠΑΖ) με την Υποστήριξη του ΝΠΔΔ Αθλητισμού & Πολιτισμού  Δήμου Ζωγράφου προκηρύσσει Αγώνα Δρόμου με την ονομασία 9ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.

ΓΕΝΙΚΑ

Πρόκειται για αγώνα δρόμου απόστασης 10 χιλιομέτρων που απευθύνεται σε ερασιτέχνες δρομείς. Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί παιδικός αγώνας 1.000 μέτρων για παιδιά.

Ο αγώνας αυτός, που πλέον έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται για 9η χρονιά. Να αναφέρουμε ότι λόγω  των περιορισμών της πανδημίας covid δεν πραγματοποιήθηκε τα προηγούμενα έτη. Είναι η συμβολή του ΣΑΠΠΑΖ στη δρομική κοινότητα, που διευρύνεται συνεχώς και στόχο έχει να προβάλει την αξία της άθλησης στην καθημερινή ζωή, ενώ παράλληλα αποτελεί μια ευκαιρία διεξαγωγής ενός αγώνα στην τοπική κοινότητα, ώστε να φέρει το τρέξιμο πιο κοντά σε αθλητές, θεατές και πολίτες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Ι. ΑΓΩΝΑΣ 10 ΧΛΜ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Ώρα εκκίνησης: 19:00

Απόσταση αγώνα: 10 χλμ.

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Είσοδος Πανεπιστημιούπολης ΕΚΠΑ (είσοδος από οδό Ούλωφ  Πάλμε)

Περιγραφή διαδρομής αγώνα: Είσοδος Πανεπιστημιούπολης (Ούλωφ Πάλμε) – εσωτερικός δρόμος Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου – Έξοδος Πανεπιστημιούπολης (Νεκροταφείο Ζωγράφου) – Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου – Είσοδος Πολυτεχνειούπολης (Ηρώων Πολυτεχνείου) – Περιμετρική Οδός Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου – Έξοδος Πολυτεχνειούπολης (Ηρώων Πολυτεχνείου) – Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου – Είσοδος Πανεπιστημιούπολης (Νεκροταφείο Ζωγράφου) – εσωτερικός δρόμος Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου – Τερματισμός στην Είσοδο Πανεπιστημιούπολης (Ούλωφ Πάλμε).

Σταθμοί Υποστήριξης – Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχει 1 σταθμός τροφοδοσίας στο μέσο της διαδρομής.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 2 ώρες. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Σημείωση: Η διαδρομή  είναι μετρημένη , όπως επίσης καθ’ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη . 

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά (chip) και τα επίσημα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν, αφού επικυροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή.

Σήμανση διαδρομής: Θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη ανά χιλιόμετρο σε όλη τη διαδρομή του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα  των  10 χλμ. έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Παραλαβή αριθμού – chip: Παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνει  την παραμονή του αγώνα στο στάδιο <<ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ>>  Δ. Ζωγράφου από τις 18.00 – 21.00 καθ’ως και την ημέρα του αγώνα από 16:30 έως 18:30 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στο σημείο εκκίνησης του αγώνα. 

Υγειονομική Κάλυψη: Σε κάθε περίπτωση οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για τυχόν θέμα υγείας ή για ατύχημα που θα προκύψει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις εφόσον θεωρείται ότι οι αγωνιζόμενοι έχουν φροντίσει για τον προληπτικό ιατρικό τους έλεγχο και συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Ολοι οι αθλητές υποχρεούνται να υπογράψουν υπευθυνη δήλωση ότι είναι υγειείς και ότι τρέχουν με δική τους ευθύνη.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και ασθενοφόρο.

Διακρίσεις – Έπαθλα: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές

Πατήστε εδώ για να κάνετε την εγγραφή σας μέχρι και την Τετάρτη 14/06/2023

Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα των 10χλμ. είναι 5 ευρώ.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ:         
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙ
IBAN:       GR49 0171 5580 0065 5816 4350 595

ΙΙΙ. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 1.000 Μ

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί αγώνας 1.000 μέτρων για μαθητές δημοτικού-γυμνασίου.

Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά θα πραγματοποιείται την ημέρα του αγώνα και θα πρέπει απαραίτητα να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους. Οι γονείς και κηδεμόνες υπογράφοντας την δήλωση αποδέχονται την αποκλειστική ευθύνη τους για τη συμμετοχή του παιδιού στον αγώνα. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για τυχόν θέμα υγείας ή για ατύχημα που θα προκύψει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στα παιδιά που θα τερματίσουν στον αγώνα θα δοθεί  μετάλλιο.

Το κόστος συμμετοχής στον παιδικό αγώνα είναι δωρεάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Νυχτερινός Αγώνας Κουρκούλας - KOYRKOYLA NIGHT RUN
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
11ος Πράσινος Λευκάδιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος – Green Half Marathon Lefkada
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο