ON Cloudsurfer

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της ΟΝ

Share
ΟΝ cloucsurfer

Το ON Cloudsurfer ανήκει στην κατηγορία CUSHION/PERFORMANCE

Η γνώμη μας:

10 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του Cloudsurfer, η ΟΝ αποφάσισε να κάνει, ίσως, την πιο ριζοσπαστική αλλαγή που έχουμε δει ποτέ σε παπούτσι. Στην πραγματικότητα κράτησε μόνο το όνομα και την αίσθηση που έχει κανείς όταν σκέφτεται ότι «σερφάρει στα σύννεφα» και προσπάθησε με νέες τεχνολογίες να την πετύχει. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, καθώς είχαμε πολύ καιρό να δοκιμάσουμε ένα μοντέλο που προσφέρει μία τόσο ξεχωριστή αίσθηση στο τρέξιμο.

Σχεδιαστικά και αισθητικά ακολουθεί τα πολύ ψηλά στάνταρντ της ON, ενώ τεχνολογικά είναι εφοδιασμένο με όλα όσα έχουν αναπτύξει οι μηχανικοί της ελβετικής εταιρείας. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η ιδιαίτερη αίσθηση που έχει κάθε πάτημα. Το πόσο μαλακό είναι καθορίζεται από τη δύναμη που του ασκείται καθώς το σύστημα ενεργητικής απορρόφησης κραδασμών δεν στηρίζεται μόνο στις ιδιότητες των υλικών (στην συγκεκριμένη περίπτωση του αφρού Superfoam Helion), αλλά και στην, ειδικά σχεδιασμένη με την τεχνολογία των πεπερασμένων στοιχείων, ενδιάμεση σόλα (όσοι είστε μηχανικοί θα μας καταλάβετε περισσότερο) που έχει μηχανικές ιδιότητες.

Τρέξαμε αργά, τρέξαμε γρήγορα και για να σας μεταφέρουμε την εμπειρία μας αρκεί να πούμε ότι παρόλη την κούραση (κυρίως στο πολύ έντονο τρέξιμο) κάθε πάτημα ήταν μια ανακουφιστική εμπειρία. 

Το προτείνουμε:

Σε κάθε δρομέα, που ανεξάρτητα με τους στόχους του, αναζητά ένα εξαιρετικά άνετο και προστατευτικό μοντέλο για προπονήσεις και αγώνες.

Τι άλλαξε:

Εντελώς νέα ενδιάμεση σόλα χωρίς την παρουσία πλέον του Speedboard, νέο επάνω μέρος, ενίσχυση της εξωτερικής σόλας, χαμηλότερο βάρος

Βασικές Τεχνολογίες:

Superfoam Helion, CloudTec Phase

Εδάφη δοκιμής:

Άσφαλτος, ταρτάν, χώμα

Τρέξαμε:

45 χλμ.

Βάρος / Τιμή:

245 γρ. / 169,95 €

Εταιρεία:

PANELLINIOS AGORA GAMES PC, T. 210 6749609, https://www.pagames.gr/

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σταθερότητα: 92%
Απορρόφηση κραδασμών: 94%
Πρόσφυση: 92%
Άνεση: 92%
Ελαστικότητα: 92%
Σχέση τιμής απόδοσης: 95%

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Sunnto Vertical Solar
H νέα solar εκδοχή στη σειρά Vertical
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο