Taygetos Challenge 2023 – Βίντεο & φωτογραφίες

Δείτε τα ξεχωριστά βίντεο και φωτογραφίες από τον αγώνα

Share
Taygetos Challenge 2023

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Taygetos Challenge 2023 που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δείτε εδώ το δελτίο της διοργάνωσης με όλα όσα έγιναν στον αγώνα, και τα αποτελέσματα.

Οι νικητές

Οι μεγάλοι νικητές της απόστασης Marathon 37 χιλιομέτρων του Taygetos Challenge στους άντρες είναι : 1oς ο Χρήστος Αγνουσιώτης , 2ος ο Δημήτρης Ελευθερίου και 3ος ο Χρόνης Ηλιάδης. Στις γυναίκες 1η τερμάτισε η Ελβετίδα Stefanie Maurer, 2η η Νίκη Ζιώγα και 3η η Νικολέτα Τζαβάρα.

Στον αγώνα Experience 20 χιλιομέτρων, του οποίου χορηγός ήταν το TIKLA, πρώτος με ρεκόρ διαδρομής, που κατείχε ο ίδιος, τερμάτισε ο Νικόλαος Πονηρέας. 2ος τερμάτισε ο Ανδρέας Μανέτας και 3ος ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος. Στις γυναίκες 1η τερμάτισε η Νατάσα Σπανού, 2η η Λεμονιά Παναγιώτου και 3η η Δανιηλίδα Τζοβώλου.   

Με τη σημαντική υποστήριξη της Intersport πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας Basic 10 χιλιομέτρων, στον οποίο τερμάτισε 1ος ο Γιώργος Μανιώτης, 2ος ο Παναγιώτης Αλεβίζος και 3ος ο Βασίλης Κατσιρόπουλος. Πρώτη γυναίκα  τερμάτισε η Laura Villiger και ακολουθησαν 2η η Ελισάβετ Παπαδήμα και 3η η Ράνια Νομικού.  

Πλήθος από χαμόγελα συγκέντρωσε η Fun διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, με την κορδέλα να κόβουν από τους άνδρες, 1ος ο Πέτρος Παπαδήμας, 2ος ο Γιάννης Παπαδόπουλος και 3ος ο Παναγιώτης Κουσαθάνας. Από τις γυναίκες, 1η τερμάτισε η Μαίρη Κανάκη, 2η η Αρτεμη Τσιμουρά και 3η η Ελβίρα Μεταλληνού.

Δείτε παρακάτω το επίσημο βίντεο του αγώνα.

Επιπλέον αναμεταδόσεις από το 12ο Taygetos Challenge θα δείτε στα παρακάτω links: 

Vertical Speed Race – Σάββατο 25/3

Live αναμετάδοση αγώνα – Kυριακή 26/3 

Απονομές επάθλων – Κυριακή 26/3

https://www.youtube.com/live/Ls_LPxN6eEo?feature=share

Συνέντευξη Διοργανωτή, Γιάννης Αβραμέας 

Συνέντευξη Τεχνικού Διευθυντη, Νίκος Κωστόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο