Propel: To νέο μοντέλο της New Balance για εξωπραγματική ταχύτητα

Γρήγορο και προστατευτικό το νέο μοντέλο της σειράς FuelCell

Share

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1504:%!]

Και ενώ περιμέναμε τον Σεπτέμβριο για να ξεκινήσουμε δυναμικά τις προπονήσεις και να θέσουμε νέους αγωνιστικούς στόχους η New Balance έρχεται να ταράξει τα νερά και να μας βοηθήσει να τους πετύχουμε με νέες δυναμικές προτάσεις στο θέμα του εξοπλισμού. Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου λανσαρίστηκε το νέο Propel της σειράς FuelCell, ένα μοντέλο με εξειδίκευση στο να πάει την ταχύτητά μας σε άλλα επίπεδα προσφέροντας, όμως, ταυτόχρονα την απαραίτητη προστασία.

Όταν οι ειδικοί έχουν την πρώτη (και την τελευταία) λέξη
Αποτέλεσμα της συνεργασίας κορυφαίων και εξαιρετικά γρήγορων αθλητών με την επιστημονική ομάδα της New Balance, το Propel έχει σχεδιαστεί έχοντας σαν κύριο χαρακτηριστικό την παροχή ώθησης και την πλήρη επιστροφή ενέργειας. Αυτό επιτυγχάνεται με την επαναστατική τεχνολογία FuelCell, η οποία είναι ενιαία τοποθετημένη σε όλο το μήκος της σόλας, προσφέροντας ταυτόχρονα μέγιστη προστασία από τους κραδασμούς.

Τεχνολογική υπεροχή
Ξεχωριστό είναι επίσης και το επάνω μέρος του παπουτσιού με την ειδική πλέξη Trace Fiber,  χάρη στην οποία επιτρέπεται η φυσική κίνηση του ποδιού χωρίς εμπόδια, που θα μπορούσαν να μειώσουν την ταχύτητα και την αίσθηση άνεσης. 
Στην περιοχή της εξωτερικής σόλας η γνωστή τεχνολογία N-Durance ανεβάζει το επίπεδο αντοχής έναντι στις φθορές και εγγυάται ένα μοντέλο που θα είναι μαζί σας για πολλά χιλιόμετρα.
Τον γρήγορο χαρακτήρα του ενισχύει και το χαμηλό του βάρος (μόλις 260γρ.) αλλά και το drop των 6mm, ενώ και η εξωτερική του εμφάνιση ενισχύουν τον δυναμικό του χαρακτήρα.

Από τον διάδρομο ως την άσφαλτο
Το Propel αποτελεί το ιδανικό μοντέλο για όσους αναζητούν ταχύτητα στις καθημερινές τους προπονήσεις (ειδικότερα σε αυτές που απαιτούν γρήγορες εναλλαγές όπως οι διαλειμματικές) χωρίς να θυσιάσουν την προστασία. Φυσικά είναι κατάλληλο και ως αγωνιστικό μοντέλο για όσους θέλουν ένα σύμμαχο για τη βελτίωση των χρόνων τους.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ακολούθησε τη New Balance, σε Instagram και Facebook   

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1505:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αρκετοί Έλληνες στον Μαραθώνιο της Ζυρίχης
Δείτε τις επιδόσεις τους σε Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο
Απίθανα πράγματα από την Tsegay στο 1ο Diamond League της σεζόν - Παγκόσμιο o Duplantis
Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Κίνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο