Καλή εμφάνιση από Μπίκα και Σελέτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Skyrunning

Η Δήμητρα Μπίκα και ο Δημήτρης Σελέτης κατέλαβαν την 9η και 28η θέση αντίστοιχα

FacebookTwitterEmailShare

Πραγματοποιήθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Skyrunning στον αγώνα La Veia Skyrace στην Ιταλία. Η διοργάνωση περιελάμβανε τρεις αγώνες, τον Maga Ultra SkyMarathon, τον Sky αλλά και αγώνα Vertical. 

Από ελληνικής πλευράς στον αγώνα Sky συμμετείχαν οι φετινοί Έλληνες πρωταθλητές (o συγκεκριμένος αγώνας είχε απόσταση 31χλμ. με 2.600μ. υψομετρικής), οι οποίοι είχαν αρκετά καλή παρουσία. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σελέτης κατέλαβε την 28η θέση στους άνδρες με 3:17:48, ενώ η Δήμητρα Μπίκα σκαρφάλωσε ακόμα πιο ψηλά στην ένατη θέση με 3:50:47.

Nικητές του αγώνα αναδείχθηκαν ο Ισπανός Jan Margarit σε 2:53:57 και η Ρουμάνα Denisa Dragomir, ενώ στη συνδυαστική κατάταξη που περιλαμβάνει και τα αποτελέσματα από τον αγώνα Vertical νικητές ήταν και πάλι ο Ισπανός Margarit, όμως στις γυναίκες πρώτη ήταν η Τσέχα Marcela Vasinova.

Τέλος, στην ομαδική βαθμολογία πρώτη ήταν η Ισπανία με 864 βαθμούς, δεύτερη η Ιταλία με 688 και τρίτη η Τσεχία με 550 (λαμβάνονταν υπόψη οι επιδόσεις των τεσσάρων καλύτερων από κάθε χώρα).

Συνολικά και στα τρία αγωνίσματα του προγράμματος συμμετείχαν 480 αθλητές από 24 διαφορετικές χώρες.

photo credit: @jsaragossa

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα στον Πειραιά
Από τις 13/1 οι εγγραφές για τους αγώνες της Αθήνας
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα
Back to Top